Η Adele είναι ανανεωμένη και αγνώριστη με το νέο της hair look που της ταιριάζει πολύ

Η Adele μετά το χωρισμό της αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα. Ξεκινώντας από την εμφάνιση της. Κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να χάσει 45 ολόκληρα κιλά με αποτέλεσμα να γίνει στ’ αλήθεια αγνώριστη.

Ακολούθησε τη δίαιτα των stars που αποτελείται από μία συγκεκριμένη, πολύ αυστηρή διατροφή και συνδυάζεται με γυμναστική όπως pilates

και yoga.

Παράλληλα με αφορμή τη νέα της γραμμή άλλαξε και το beauty look. Το μακιγιάζ της ακολουθεί πλέον τις τελευταίες τάσεις με λάμψεις και nude αποχρώσεις που πολύ της ταιριάζουν.

Παράλληλα αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της μακριά. Το είδαμε στο τελευταίο της post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απ’ όπου φρόντισε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές-followers για τις ευχές τους.

Η Adele είχε τα γενέθλια της. Τα γιόρτασε με τους αγαπημένους της φορώντας ένα mini, μαύρο φόρεμα που αναδεικνύει τη νέα της σιλουέτα και με τα μαλλιά της, ελεύθερα και ανάλαφρα να ακουμπούν τους ώμους.

Αποχωρίστηκε πλέον το εμβληματικό της bob καθώς και το μαύρο cat eyeliner look για χάρη ενός sexy bronzer make up look και ακόμη πιο sexy χτενίσματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις 5 Μάι, 2020 στις 9:38 μμ PDT

“Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Εύχομαι να είστε όλοι ασφαλής αυτές τις τρελές στιγμές που ζούμε όλοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι φροντίζουν να παραμένουμε υγιής ρισκάροντας τη ζωή τους. Είστε στ’ αλήθεια οι άγγελοί μας” δήλωσε η Adele.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τα φυσικά της μαλλιά ή έχει τοποθετήσει extensions. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει γίνει μια κούκλα. Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

Lip oil: Θα γίνει η νέα σας εμμονή!

Οι καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια που πρέπει να δείτε πριν κλείσετε ραντεβού στη μανικιουρίστ

Keywords
Τυχαία Θέματα