H skin guru της Kendall Jenner μαρτυρά τα 5 βήματα που ακολουθεί για να εξαφανίσει τα σημάδια ακμής της (μέρος β’)

Μια φωτογραφία της Kendall Jenner πριν από μερικούς μήνες με εμφανή τα σημάδια ακμής έγινε τροφή για σχόλια. Όπως για παράδειγμα ότι ακόμα και τα μοντέλα αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα με εμάς.

Παρ’ όλα αυτά η ίδια δείχνει να έχει συμφιλιωθεί αν και έχει στο πλάι της την πιο διάσημη skin guru του Hollywood. Πρόκειται για την δερματολόγο Christie Kidd η οποία έχει πελάτισσες τις διασημότερες stars

και μοντέλα.

Η Kidd γνωρίζοντας ότι η ακμή είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών αποφάσισε να αποκαλύψει τα μυστικά της αλλά και τις συμβουλές που δίνει στην Jenner για τη σωστή περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας της.

Η χρήση πολλών προϊόντων που δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα

Η Kidd εξηγεί ότι η απλή αλλά με “στρώματα” ρουτίνα περιποίησης είναι το βασικό μυστικό για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Μπορεί να επιτευχθεί εύκολα σε 3 ή 4 βήματα. Καθαρίζετε την επιδερμίδα με το σωστό προϊόν. Συνεχίζετε με μια αντιβακτηριακή τονωτική λοσιόν που ελέγχει τη λιπαρότητα χωρίς να δημιουργεί ξηρότητα. Και τέλος απλώνετε το αντηλιακό σας. Τα συστατικά που περιέχουν οι φόρμουλες δρουν συνολικά απαλύνοντας τα σημάδια και βελτιώνοντας την όψη. Προσοχή: Το αντηλιακό πρέπει να αναγράφει “non-comedogenic” αφού είναι το μοναδικό που δεν θα κλείσει τους πόρους σας ενώ παράλληλα πρέπει να έχει δείκτη προστασίας 50.

Ανακαλύψτε τις εναλλακτικές λύσεις

Η Kidd εφαρμόζει κάποιες μεθόδους οι οποίες είναι άμεσα δραστικές κυρίως σε μοντέλα που έχουν φωτογραφήσεις ή εμφανίσεις στις πασαρέλες και πρέπει η επιδερμίδα να βελτιωθεί σε λίγες μέρες. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτές κάνει ενέσεις κορτιζόνης τοπικά στα σημάδια. Στη συνέχεια και αφού η ασθενής επιστρέψει στο σπίτι απλώνει κομπρέσες ζεστές και κρύες εναλλάξ. Και φυσικά υπάρχουν αντίστοιχες θεραπείες για επιδερμίδες που έχουν έντονα σημάδια όπου χρησιμοποιεί και πάλι ενέσιμα.

Η Kidd επιμένει ότι πρέπει να παραμείνετε σταθερές στον δερματολόγο που θα σας εμπνεύσει και φυσικά θα καταλάβει και θα μπορέσει να αντιμετωπίσει δραστικά το πρόβλημα σας.

Διαβάστε ακόμη:

Το αγαπημένο κραγιόν της Kourtney Kardashian είναι ότι ωραιότερο έχετε δει τον τελευταίο καιρό

Το Yoga Skin είναι η νέα τρέλα στο Instagram που αξίζει να δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα