Προβλέψεις Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μετά από ένα διάστημα σκληρής δουλειάς είπες σήμερα να κατεβάσεις ταχύτητα και να απολαύσεις μικρές πολυτέλειες, όπως μια καλή ταινία με το σύντροφό σου ή μια βραδιά μόνο με τις φίλες σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όσο κι αν σου λείπει ο έρωτας από τη ζωή σου, θυμάσαι πάντα κάθε φορά που ξεκινούσες μʼ αυτό το όνειρο, πως μεταμορφωνόταν στο τέλος σε εφιάλτη. Και συνεχίζεις τη ζωή σου ως single.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αυτές τις μέρες μπαίνεις σοβαρά στη διαδικασία

νʼ αλλάξεις προς το καλύτερο τη ζωή σου. Αλλαγή σπιτιού, αποταμίευση, το επόμενο βήμα στον εργασιακό σου χώρο ή σε μια σχέση που κρατά καιρό κ.α.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έχεις αντέξει πολλά το τελευταίο διάστημα στη δουλειά σου και είσαι ένα βήμα πριν ξεσπάσεις και πεις πράγματα που σίγουρα θα μετανιώσεις. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς και κράτα ένα χαμηλό προφίλ.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σήμερα θα μιλήσεις έξω από τα δόντια και όποιον πάρει ο χάρος… Συνεργάτες που θέλουν το κακό σου, φίλοι που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντί σου κ.α.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Λες και κάθε φορά που πας να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες στη δουλειά σου, την τελευταία στιγμή δειλιάζεις και μετανιώνεις. Σήμερα όμως είσαι αποφασισμένη για όλα. Έτσι μπράβο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ένα θέμα θα προκύψει στην οικογένειά σου το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα. Βάλε τα δυνατά σου για να βρεις λύση, γιατί όλοι ελπίζουν σε σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σταμάτα να προστατεύεις τα προσωπικά σου ακόμα και από τον ίδιο το σύντροφό σου. Άνοιξέ του την καρδιά σου και εξήγησέ του πς λειτουργείς και σίγουρα θα σε καταλάβει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το ξέρεις πολύ καλά πως ο έρωτας και η δουλειά δεν πάνε μαζί. Σταμάτα λοιπόν να φλερτάρεις τον συνάδελφό σου και βρες κάτι άλλο για να περάσεις την ώρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν και είσαι σούπερ αποδοτική στη δουλειά σου, η ανταγωνιστικότητά σου τις περισσότερες φορές εκνευρίζει απίστευτα τους συναδέλφους σου και είναι ο λόγος που δεν σε συμπαθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σταμάτα να γκρινιάζεις και πάρτο απόφαση… Δεν μπορείς να είσαι καλή σε όλα. Και στη δουλειά σου και στα ερωτικά σου και παντού. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις αυτό, τόσο πιο εύκολα θα κυλάει η ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αρκετά πια με τις απαιτήσεις των άλλων, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Όποιος δεν θέλει να σε καταλάβει, ας τολμήσει να σου το πει.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα