Η φωτογραφία του Τανιμανίδη από τα κάστινγκ για το Survivor: “Επιλέξαμε μόνο τους κορυφαίους”

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Survivor 3, καθώς η πρεμιέρα έχει οριστεί για τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Μάλιστα, οι αποκαλύψεις που γίνονται σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ολοένα και πιο συχνές.

Αρχικά έγινε γνωστό πως στον τρίτο κύκλο θα έρθουν αντιμέτωποι οι Έλληνες παίκτες με τους Τούρκους, ενώ σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως τα γυρίσματα δεν θα γίνουν στον Άγιο Δομίνικο. “Δεν θα είναι εκεί φέτος αλλά δεν θα πω άλλα.”, ανέφερε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια

του My Style Rocks.

Σειρά για να κάνει αποκαλύψεις είχε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος λίγα λεπτά πριν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από τα κάστινγκ, γράφοντας στη λεζάντα: “Ειμαστε στο τελευταιο σταδιο των καστινγκ για το φετινο Survivor! Και φετος ο πηχης εχει ανεβει σε πολυ ψηλα επιπεδα αφου το παιχνιδι ειναι Ελλαδα -Τουρκια! - Φετος στην Ελληνικη ομαδα του Survivor, μετα απο 70.000 αιτησεις, επιλεξαμε μονο τους κορυφαιους!! Απο το Φεβρουαριο στις οθονες σας”!

Αναμένουμε!

Δείτε την ανάρτηση του:


View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Jan 10, 2019 at 11:11am PST

Διαβάστε ακόμη:

Χώρισαν έπειτα από 25 χρόνια γάμου-Η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού

Keywords
Τυχαία Θέματα