Η Brie Larson μας δείχνει το δερμάτινο jacket που αναμένεται να γίνει…viral!

Η Brie Larson έγινε πολύ δημοφιλής τους τελευταίους μήνες ύστερα από τον κεντρικό ρόλο της στην ταινία Captain Marvel. Η εντυπωσιακή ηθοποιός που είναι και τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα πάνω της τόσο για την ομορφιά και το στιλ της αλλά και για το ταλέντο της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έκανε μια πολύ πετυχημένη εμφάνιση πριν από λίγες ώρες στην παρουσίαση της ταινίας του Netflix,

Unicorn Store.

Η εντυπωσιακή ξανθιά star επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο από την κολεξιόν του οίκου Rodarte επιλέγοντας όμως μια δερμάτινη φούστα αντί για τηνροζ φλοράλ φούστα που είδαμε στην κολεξιόν του διάσημοι brand.

To look από την κολεξιόν του οίκου Rodarte!

H ηθοποιός συνδύασε το western inspired jacket και τη φούστα της με μαύρες γόβες Jimmy Choo και απλό λευκό t-shirt.

To δερμάτινο jacket της ηθοποιού μας θυμίζει vintage δερμάτινα jackets της δεκαετίας του 80 και σίγουρα θα φορεθεί πολύ από όλες τις fashionistas. τα πολυάριθμα τρουκς αλλά και το κόψιμο του jacket μας θυμίζει western look που αυτή τη σεζόν, και ειδικά εν όψει Coachella Festival, είναι πολύ δημοφιλές.

Κάνε μια βόλτα στα καταστήματα και αν βρεις κάποιο jacket σε αυτό το στιλ και σε καλή τιμή αγόρασέ το και θα με θυμηθείς! Δεν πρόκειται να το μετανιώσεις και να είσαι σίγουρη πως θα ευχαριστηθείς να το φοράς τόσο σε casual καθημερινές εμφανίσεις όσο και σε πιο βραδινά looks. Aυτό το jacket ταιριάζει τέλεια με τζιν παντελόνια, με δερμάτινα αλλά και με υφασμάτινες φούστες ή φορέματα, όπως είδαμε στην κολεξιόν του οίκου Rodarte. Mην φοβηθείς να κάνεις ανατρεπτικούς συνδυασμούς ακόμα και αν αυτό σημαίνει να συνδυάσεις ένα βαρύ jacket σαν και αυτό με ένα φλοράλ φόρεμα.

Διαβάστε ακόμα: Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες σε ΑΥΤΟ το βίντεο υπέροχες ανοιξιάτικες ιδέες για καθημερινό casual στυλ

10 trends που θα φορέσεις πολύ τους επόμενους μήνες!

Συμβαίνει τώρα! Το Faysbook στο show του Vassilis Zoulias (φωτό + video)

Keywords
Τυχαία Θέματα