H νέα κολεξιόν της Parabita θα σε κάνει να αλλάξεις άποψη για το curvy τζιν σου!

Ήρθε η συλλογή Denim της Parabita, εμπνευσμένη από όλα τα denim classics με μια σύγχρονη και casual ματιά. Με νεανική διάθεση και απροσδόκητα twist, η συλλογή ήρθε για να μας δείξει το τζιν αλλιώς.

Η καμπάνια της συλλογής Denim Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 της PARABITA, με urban διάθεση, μας ταξιδεύει στο αστικό τοπίο της πόλης, στους δρόμους της Αθήνας

και μας μεταφέρει το γεμάτο ζωή παλμό της, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών και video.

Με το hashtag #denimcurvystories ως κεντρικό μήνυμα η PARABITA καλεί το κοινό να μοιραστεί μαζί της στα social media φωτογραφίες από αγαπημένες στιγμές με PARABITA jeans και μέσα από αυτές να μας διηγηθεί τις δικές του ιστορίες!

Στη νέα Denim συλλογή της PARABITA, το all time classic Denim αποκτά 70’s διάθεση! Τα χρώματα σκουραίνουν, οι καμπάνες μεγαλώνουν και κολακεύουν ακόμα περισσότερο τις καμπύλες, ενώ δεν λείπουν τα κλασικά fits skinny και push up. Άνετη και θηλυκή, αναδεικνύει τέλεια κάθε σωματότυπο.

H συλλογή παρουσιάζει έξι διαφορετικά fits, για όλα τα γούστα και τους τύπους σώματος. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τo High rise wide flare το must have denim της σεζόν με 70’ς χαρακτήρα που δεν πρέπει να λείπει από την φετινή γκαρνταρόμπα,  το διακριτικό Midrise flare, το κλασικό Skinny fit, το αισθησιακό Push up slim, το Bootcut, αλλά και το ανανεωμένο Boyfriend.

Η συλλογή Denim FW 21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita και στο Parabita.com.

Share your #denimcurvystories with PARABITA!

Join the conversation:

Instagram: @parabitacomFacebook: https://www.facebook.com/ParabitacomYoutube: Parabita channel

Η Parabita κάνει πράξη καθημερινά το motto της #believeinyourbeauty και καλεί κάθε γυναίκα να πιστέψει στην ομορφιά και την εσωτερική της δύναμη για να διεκδικήσει αυτό που θέλει.  Μέσα από την πολυετή εμπειρία της, η Parabita έχει καθιερωθεί ως  ο απόλυτος προορισμός ένδυσης για τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους, προσφέροντας τους τα τελευταία fashion trends στο μέγεθος, την ποιότητα και την εφαρμογή που θέλουν. Σχεδιάζει με κύριο στόχο την ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας, και την ικανοποίηση κάθε γυναίκας με καμπύλες που απαιτεί να βρίσκει ακριβώς αυτό που της αρέσει. Υπόσχεση της: η άψογη προσωπική εξυπηρέτηση στα καταστήματα Parabita, όπου το shopping σημαίνει εμπειρία. Χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες.

Καταστήματα Parabita:

Tα καταστήματα Parabita βρίσκονται στις πιο εμπορικές τοποθεσίες στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Κρήτη. Τέλος, το e-shop parabita.com εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αττική: Ερμού 45 Αθήνα, Αγ. Μεταξά 19 Γλυφάδα, Χαϊμαντά 24 Χαλάνδρι, River West, Smart Park, The Mall Athens, Outlet: Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 ΚαισαριανήΘεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Αγίας Σοφίας 30Ηράκλειο Κρήτης: Δικαιοσύνης 57Λάρισα: Κύπρου 79

Διαβάστε ακόμα: AYTA είναι τα μόνα χρώματα που θα θέλουμε να φοράμε όλο το Καλοκαίρι!

Πώς θα φορέσεις τα puff sleeves αυτόν τον Σεπτέμβριο; Οι top influencers μας δίνουν ιδέες!

Η πιο «φθινοπωρινή» influencer μας δείχνει tips για να κάνουμε τα καλοκαιρινά looks ελάχιστα πιο…φθινοπωρινά!

Keywords
Τυχαία Θέματα