Cinnamon Spice: Η πιο ζεστή απόχρωση στα μαλλιά και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού Φθινοπώρου

Μια ανανέωση στα μαλλιά τη χρειάζεστε, ειδικά αν έχετε μείνει πιστές πολύ καιρό στην ίδια απόχρωση καθώς επίσης αν δεν θέλετε να τα κόψετε. Φυσικά σας αποκαλύπτουμε όλες τις τάσεις αλλά και τα χρώματα που επιλέγουν οι celebrities τον τελευταίο καιρό. Η Zendaya για παράδειγμα υιοθέτησε ένα κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της που είναι έντονο και γοητευτικό, η Charlize Theron συνδύασε το νέο της pixie cut με πολύ ανοιχτά highlights και η Dua Lipa τολμηρή και αποφασιστική αποφάσισε να αποχωριστεί τα σκούρα, καστανά μαλλιά της για ένα κατάξανθο. 

Εμείς

σας έχουμε μια επίσης απίθανη πρόταση. Αν έχετε καστανή βάση και δεν είστε έτοιμες για μια πολύ μεγάλη, δραματική αλλαγή δείτε την απόχρωση cinnamon spice και ένα είναι το σίγουρο: Θα κλείσετε κατευθείαν ραντεβού στον κομμωτή σας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALY DAVIS | HAIR EDU (@alydavishair) στις 12 Αύγ, 2019 στις 5:25 πμ PDT

Όπως πολύ καταλάβατε έχει το χρώμα της κανέλας και την είδαμε στη Zoey Deutch η οποία υιοθέτησε το συγκεκριμένο χρώμα αναβαθμίζοντας το bob της με τον καλύτερο τρόπο.

Photo: Gotham/Getty Images/Ideal Image

Σύμφωνα με τους celebrity haircolorists πρόκειται για έναν απαλό τόνο, θερμό που κινείται μεταξύ χρυσού και καφέ. Συνήθως δημιουργείται με την τεχνική του balayage ή του ombre ώστε να “σβήνει” ήσυχα και να αποκτά ένα τέλειο φινίρισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Marcy (@marcysestosenso) στις 24 Σεπ, 2019 στις 1:51 μμ PDT

Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών αλλά και σε όλες τις υφές. Παράλληλα είτε επιλέγετε συνήθως το sleek hairstyling είτε τις μπούκλες το cinnamon spice χαρίζει την τέλεια πινελιά στο χτένισμα σας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MèCHE Salon LA (@mechesalonla) στις 4 Σεπ, 2019 στις 3:02 μμ PDT

Οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει να προσέξετε την περιποίηση των μαλλιών σας ώστε να παραμείνει το χρώμα ζωντανό και αναλλοίωτο. Μία φορά την εβδομάδα πρέπει να απλώνετε μια θεραπεία ή μάσκα κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Επίσης μην ξεχνάτε να τα ενυδατώνετε σε κάθε λούσιμο αφού είναι ο μοναδικός τρόπος να κρατήσετε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Επειδή το cinnamon spice έχει ένα ίχνος κόκκινου στη σύνθεση του είναι πολύ ευαίσθητο και έχει την τάση να ξεθωριάζει.

Κεντρική photo:Raymond Hall/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Αν δεν γνωρίζετε το μυστικό που ονομάζεται “soap brows” σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα (video)

Το τελευταίο make up look της Lupita Nyong’o είναι ένα ύμνος στα 80’s και τη Whitney Houston

Keywords
Τυχαία Θέματα