H νέα ενυδατική σας σειρά κρύβει τη δύναμη του τριαντάφυλλου

Η νέα σεζόν είναι εδώ κι εσείς πρέπει να ανανεωθείτε. Και δεν εννοούμε μόνο όσο αφορά το beauty look αλλά και τα προϊόντα περιποίησης. Ειδικά η ενυδάτωση βρίσκεται στην κορυφή αφού η θερμοκρασία θα αλλάξει και η υγρασία θα δώσει έντονο παρών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάσετε μια νέα ενυδατική σειρά που θα σας χαρίσει

έξτρα λάμψη τις γκρίζες μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα. 

Φυσικά και έχουμε να σας προτείνουμε μια ολοκαίνουρια σειρά με προϊόντα με έλαιο τριαντάφυλλου που θα σας χαρίσουν απίστευτη λάμψη.

Τη φετινή σεζόν θα ανακαλύψετε τη νέα σειρά της Jurlique Moisture Plus Rare Rose. Αξιοποιώντας τις ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες του πολύτιμου εκχυλίσματος τριαντάφυλλου που καλλιεργείται αποκλειστικά στη φάρμα της Jurlique και με κινητήριο δύναμη τη φυσική τεχνολογία μικροκαψουλών τα προϊόντα της σειράς εξασφαλίζουν ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες .

Η σειρά αποτελείται από 4 προϊόντα:

Moisture Plus Rare The Glow Squad Moisture Plus Rare Rose Serum: Αναζωογονητικός ορός προσώπου με ανάλαφρη υφή, κατάλληλος για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Moisture Plus Rare Rose Lotion: Λεπτόρρευστη ενυδατική λοσιόν ιδανική και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Moisture Plus Rare Rose Gel Cream: Εξαιρετικά λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου με υφή κρέμας- gel για άμεση ενίσχυση της υγρασίας, κατάλληλη για κανονική έως και μεικτή επιδερμίδα.

Moisture Plus Rare Rose Cream: Κρέμα ενυδάτωσης και θρέψης με καινοτόμο υφή για επιδερμίδα κανονική έως και ξηρή.

Εκτός από το τριαντάφυλλο της Jurlique, τα προϊόντα της σειράς είναι επίσης εμπλουτισμένα με πολυσακχαρίτη από τους σπόρους του φυτού Σέννα. Θεωρείται υποκατάστατο του υαλουρονικού οξέως, καθώς μιμείται τις ιδιότητές του όσον αφορά στη δράση αντιμετώπισης των λεπτών γραμμών όσο και στην αναδόμηση της επιφάνειας της επιδερμίδας. Σε συγκρίσιμα επίπεδα χρήσης, έχει αποδειχθεί ότι ο πολυσακχαρίτης παρέχει καλύτερη μακροχρόνια ενυδάτωση απ’ ότι το υαλουρονικό οξύ. Προστατεύει την επιδερμίδα και ενισχύει τη λαμπερή της όψη.

Εκχύλισμα φραγκόσυκου στη λοσιόν που επαναφέρει την άνεση της επιδερμίδας αφήνοντάς την μαλακή και απαλή. Kατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου. Εκχύλισμα μαστίχας στην κρέμα-gel, το οποίο εξισορροπεί τη λιπαρότητα της μεικτής επιδερμίδας και βούτυρο Κουπουασού στην ενυδατική κρέμα για άμεση και εντατική ενυδάτωση και θρέψη της ξηρής επιδερμίδας.

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Η μάσκα με κουρκουμά που θα χαρίσει super λάμψη στην επιδερμίδα σας

Beyonce: Αναβάθμισε την πλεξούδα της με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και είναι σίγουρο πως θα την αντιγράψετε άμεσα

Keywords
Τυχαία Θέματα