Πρω1νό: Το spoiler της Φαίης για το GNTM-Δεν φαντάζεστε τι θα συμβεί!

Πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model προβλήθηκαν στο Πρω1νό σήμερα και η Φαίη μας με τους συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια.

Μάλιστα, η Φαίη κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους έκανε ένα απίστευτο spoiler για τα επόμενα επεισόδια. Όπως ανέφερε σύντομα πρόκειται να δούμε έναν απίθανο καβγά μεταξύ της Σουζάνας και τη Κέισι και μάλιστα η δεύτερη θα θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Είδατε την κοπέλα τη Σουζάνα, που φοβόταν τα φίδια; Αυτό το κορίτσι που δεν ήταν καλό στη χθεσινή δοκιμασία,

άρχισε να κάνει κριτική στα υπόλοιπα κορίτσια. Και η Κέισι είπε πως στην αρχή ήταν κοντά της, αλλά μετά έγινε υπεροπτική. Κρατήστε αυτό που θα σας πω τώρα. Η Σουζάνα με την Κέισι θα μαλώσουν τόσο πολύ κάποια στιγμή, τόσο πολύ, που η Βίκυ Καγιά θα προσπαθήσει να πείσει μία από τις δύο να μη φύγει από το παιχνίδι. Αυτές οι δυο θα απασχολήσουν πάρα πολύ. Και κάποια στιγμή η Κέισι θα φύγει. Και η Καγιά θα προσπαθήσει να την πείσει να μείνει. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ευαγγελίας Αραβανή-Το σχόλιο της Φαίης 

Ο “Γιάννος” επιστρέφει στις “Άγριες Μέλισσες”-Όσα δήλωσε στο “Πρω1νό” 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε πρώτη φορά για τον Snik και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν! 

Keywords
Τυχαία Θέματα