Το νέο look της Khloe Kadashian είναι ότι ωραιότερο αν θέλετε να ανανεώσετε το bob σας

H Khloe Kardashian ακολουθεί τις συνήθειες των αδερφών της Kim και Kylie τουλάχιστον όσο αφορά το hair look. Αγαπάει τις αλλαγές τόσο στο μήκος όσο και στο χρώμα και την έχουμε δει με καστανά, ξανθά, ροζ αλλά και στην απόχρωση της πλατίνας καθώς επίσης με πολύ μακριές αλογοουρές και curly

half up. 

Τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων που σημαίνει πως έχει κόψει τα μαλλιά της σε bob. Σε αντίθεση με την αδερφή της, έχει κρατήσει αρκετούς μήνες το look με μικρές, ανεπαίσθητες αλλαγές. Στο τελευταίο της post στον προσωπικό της λογαριασμό όμως μας αποκαλύπτει το τελευταίο της κούρεμα που έρχεται κατευθείαν από τα 90’s και είναι μια θαυμάσια ιδέα για όσες θέλετε να ανανεώσετε το bob σας.

Η Khloe έχει υιοθετήσει ένα A-line bob, που σημαίνει πως είναι πιο κοντά τα μαλλιά της πίσω και πιο μακριά μπροστά. Υπεύθυνος για το κούρεμα της είναι ο hairstylist Clyde Haygood. Οι διάσημοι κομμωτές επιμένουν πως αν και το συγκεκριμένο look θεωρείται λιγάκι old fashion η νέα του εκδοχή είναι super μοντέρνα. Αυτό οφείλεται στην έξτρα λάμψη που έχουν τα μαλλιά και τις πιο απαλές γραμμές. Δεν είναι αυστηρά γεωμετρικό αλλά πιο minimal και λείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 6 Οκτ, 2019 στις 9:45 πμ PDT

Η Khloe το συνδύασε με μακιγιάζ σε αποχρώσεις neon και εντυπωσιακό λευκό μανικιούρ. 

Αν θέλετε να κρατήσετε το bob σας τους επόμενους μήνες αλλά παράλληλα δεν θα λέγατε όχι σε μία ανανέωση ακολουθείστε το παράδειγμα της Khloe. Πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου αφού ο κομμωτής σας μπορεί να το προσαρμόσει ώστε να τονίζει και να κολακεύει τις γωνίες του προσώπου σας.

Η αλήθεια είναι πως δείχνει τέλειο τόσο τα ξανθά όσο και στα σκούρα μαλλιά και αυτό κάνει το A-line bob ακόμη πιο προσιτό. 

Extra tip: Ζητείστε από τον κομμωτή σας να εφαρμόσει στα μαλλιά σας μια θεραπεία που θα χαρίσει λάμψη στα μαλλιά σας η οποία θα αναδείξει το κούρεμα ακόμη περισσότερο.

Κεντρική photo: George Pimentel/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Beyonce: Αναβάθμισε την πλεξούδα της με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και είναι σίγουρο πως θα την αντιγράψετε άμεσα

Το make up tutorial της Wednesday Addams έχει γίνει viral και πρέπει να το δείτε γιατί είναι spooky μεν αλλά υπέροχο

Keywords
Τυχαία Θέματα