H μάσκα μαλλιών της Sienna Miller υπάρχει στο ψυγείο σας

Τη Sienna Miller την έχουμε χάσει. Το τελευταίο νέο της ήταν η νέα κόκκινη απόχρωση στα μαλλιά της αν και μεταξύ μας το ξανθό είναι το χρώμα της και καλύτερα να μην πειραματίζεται. Το ξανθό βέβαια, όπως η ίδια έχει δηλώσει, κάποιες φορές την ταλαιπωρεί αφού δεν έχει πάντα τον τόνο που θέλει. Κι εκτός αυτού επειδή επιλέγει σαντρέ αποχρώσεις συχνά της δημιουργεί πράσινες διαφάνειες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DM_Stil (@dm_stil) στις 17 Νοέ, 2018 στις 3:13 πμ PST

Η αλήθεια είναι ότι το σαντρέ έχει τη συγκεκριμένη ιδιότητα. Πρασινίζει. Βέβαια συμβαίνει κατά λάθος. Και απ΄ότι μάθαμε τέτοια λάθη γίνονται και στα καλύτερα hair salons του Hollywood ή του Λονδίνου. Και δεν το λέμε εμείς από κακία ή Miller το μαρτύρησε σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις. Ναι ακριβώς έτσι. Από λάθος λοιπόν την τελευταία φορά που έβαψε τα μαλλιά της ξανθά κάποιες τούφες έγιναν πράσινες. Αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε αφού βρήκε τη λύση η οποία μάλιστα βρισκόταν στο ψυγείο της. Πρόκειται για την κέτσαπ. Άπλωσε την κέτσαπ σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών της σαν μάσκα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “LOVE ME FOREVER OR NEVER” (@it.girls.forever) στις 3 Φεβ, 2019 στις 9:13 μμ PST

Την άφησε για λίγη ώρα και στη συνέχεια την ξέπλυνε με άφθονο χλιαρό νερό. Ως δια μαγείας το ανεπιθύμητο χρώμα εξαφανίστηκε και τα μαλλιά της απέκτησαν και πάλι το υπέροχο ξανθό σαντρέ τόνο που τόσο της πηγαίνει. Παράλληλα η τρίχα γίνεται πιο λαμπερή αφού η κέτσαπ περιέχει ξύδι, ένα συστατικό που εξουδετερώνει τη θαμπάδα και προσφέρει έξτρα λάμψη. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και μόνο του άφοβα λένε οι hair experts.

Οι ειδικοί λένε επίσης ότι οι πράσινη απόχρωση μπορεί να δημιουργηθεί στα σαντρέ μαλλιά από το χλώριο της πισίνας. Αν λοιπόν συνηθίζετε να κολυμπάτε και έχετε το συγκεκριμένο χρώμα καλό είναι να φοράτε πάντα σκουφάκι ώστε να προστατεύσετε την τρίχα και να μην μπείτε σε περιπέτειες.

Το σαντρέ είναι τέλειο αλλά ιδιαίτερο χρώμα αφού θέλει περιποίηση και παράλληλα λειτουργεί περίεργα. Ακολουθείστε πιστά λοιπόν τις συμβουλές των ειδικών αλλά και της Miller.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τι είχε η Frida Kahlo στο νεσεσέρ της

Δείτε τα κραγιόν που χρειάζονται μόνο εφαρμογή και όχι ανανέωση αφού παραμένουν στη θέση τους για ώρες

Keywords
Τυχαία Θέματα