H make up artist Bobbi Brown αποκαλύπτει τον τρόπο να απλώνετε σωστά το blush

To blush είναι ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα μακιγιάζ που δυστυχώς δεν του δίνεται την απαραίτητη σημασία. Το επιλέγετε εύκολα, απλά για να υπάρχει στο νεσεσέρ σας και να το απλώνετε “άτακτα” στα ζυγωματικά σας. Το blush λένε οι ειδικοί μπορεί να προσφέρει στο μακιγιάζ σας την τελική πινελιά και φινίρισμα ενώ αν απλώσετε τη σωστή απόχρωση ολόκληρο το πρόσωπο σας θα λάμψει.

Η Bobbi Brown, μία από τις διασημότερες make up artists κι εκείνη που έχει δημιουργήσει το αγαπημένο  beauty

brand με προϊόντα μακιγιάζ που υπάρχουν στο νεσεσέρ των επαγγελματιών αλλά και τα δικά μας, έχει να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές όσο αφορά την επιλογή του blush αλλά και τη σωστή εφαρμογή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) στις 24 Νοέ, 2019 στις 1:00 μμ PST

Το ζητούμενο είναι να χαρίζει μια νεανική και αναψοκοκκινισμένη όψη. Η Brown αποκαλύπτει πως για να δείχνουν υπέροχα τα ζυγωματικά σας πρέπει να ξεκινήσετε από τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας πριν απλώσετε το blush. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να την ενυδατώσετε σωστά ώστε να αποκτήσει τη φυσική λάμψη που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το προϊόν που θα τονίσει τα ζυγωματικά σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) στις 20 Νοέ, 2019 στις 2:00 μμ PST

Αφού απλώσετε ορό και ενυδατική κρέμα σειρά έχουν το φον ντε τεν και η πούδρα. Τέλος είναι η σειρά του blush. H κατάλληλη απόχρωση για εσάς είναι μια πιο φωτεινή από τη φυσική των ζυγωματικών σας. Με το κατάλληλο πινέλο απλώνετε το blush με φορά προς τα επάνω. Αν θέλετε να τονίσετε ακόμη περισσότερο τις γωνίες του προσώπου σας και να χαρίσετε μια δροσερή όψη σε όλο το πρόσωπο επιλέξτε μια πιο φωτεινή απόχρωση blush και εφαρμόστε στο ακριβώς πάνω στα μήλα. Για να εντοπίσετε το σημείο που πρέπει να απλώσετε το blush, κοιτάξτε στον καθρέφτη, χαμογελάστε πλατιά. Τα σημεία που εξέχουν είναι τα σωστά.

Στην περίπτωση που αγαπάτε το blsuh σε κρεμώδη μορφή ακολουθείτε τα ίδια βήματα αλλά απλώνετε το προϊόν με τα δάχτυλα.

Διαβάστε ακόμη:

Αν αποκτήσετε αυτή την τσάντα του οίκου Fendi δεν θα ξαναφορέσετε άρωμα! Ναι, κι όμως

DIY: To gold smokey eye look που πρέπει να δείτε και να αποθηκεύσετε γιατί θα σας χρειαστεί άμεσα

Keywords
Τυχαία Θέματα