Τα δώρα που θα κάνετε στους αγαπημένους σας τα Χριστούγεννα έχουν τις ωραιότερες εσάνς και συσκευασίες

Και έφτασε η στιγμή της χρονιάς που πρέπει να σκεφτείτε τι δώρο θα κάνετε στον αγαπημένο σας, την κολλητή ή την αδερφή σας. Στους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σας δηλαδή.  Εμείς είμαστε εδώ για εσάς και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σας βοηθήσουμε. Σας έχουμε ήδη τις ωραιότερες εσάνς στις πιο τρυφερές συσκευασίες. Και το σίγουρο είναι πως σε όποιον κι αν το προσφέρετε θα εντυπωσιαστεί.

Πρόκειται για τα αρωματικά δώρα της L’Erbolario που βρίσκονται στο πιο όμορφο περιτύλιγμα. Πανέμορφα κουτιά, πολύχρωμα πουγκιά και μεταξένιες κορδέλες. Οι φετινές συσκευασίες έχουν θέμα με όνομα

μαγικό: Alba d’ Ιnverno που σημαίνει χειμωνιάτικη αυγή.

Επιλέξαμε εκείνα που αγαπάμε πολύ. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο από αυτά ταιριάζει σε καθέναν ξεχωριστά.

Sfumature di Dalia: Πρόκειται για ένα ταξίδι σε ανθισμένες αρωματικές αποχρώσεις, γλυκά φρουτώδες, με αισθησιακούς και θηλυκούς υπαινιγμούς. Είναι οι Ντάλιες που ανοίγουν στον κήπο της L’Erbolario, οι εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες της νέας αρωματικής σειράς αφιερωμένης στη γοητευτική, ρομαντική και κομψή γυναίκα. Μπορεί να είναι η κολλητή σας, η αδερφή σας ή η μητέρα σας.

Accordi di Ebano: Μια αρωματική σειρά αφιερωμένη στο ανδρικό σύμπαν, που κυριαρχείται από την παρουσία του συνατού καο γοητευτικού Έβενου, σύμβολο της δύναμης, της φωτιάς και της ακαταμάχητης γοητείας. Ε, ναι. Είναι ότι ωραιότερο για τον αγαπημένο σας.

Rabarbaro: Ένα φυτό απλό και πολύτιμο ταυτόχρονα. Είναι γνωστό για τα εξαιρετικά του εκχυλίσματα και αποστάγματα τα οποία έχουν τονωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα άρωμα πιπεράτο και φρέσκο κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Fior di Salina: Κατευθείαν από τα καθάρια νερά της Σαρδηνίας έρχεται το αλάτι, ο λευκός χρυσός της θάλασσας, για να ενωθεί με τα αρώματα της ακτής και να δημιουργήσει μια πραγματική αρωματική καρτ-ποστάλ της Μεσογείου. Κατάλληλη εσάνς για όσους αγαπούν τις δροσερές νότες και νοσταλγούν το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη:

H Camila Morrone είναι η νέα beauty star και πρέπει να δείτε το λόγο

Τα χρυσά βερνίκια που θα φορέσετε από σήμερα μέχρι και την Πρωτοχρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα