Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή και άκρως χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με το γιο της!

H Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μια ηθοποιός που κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Πρόσφατα απέκτησε λογαριασμό στο instagram και έκτοτε μοιράζεται μερικές στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και προσωπική της ζωή.

Στην τελευταία της ανάρτηση χθες, η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκανε τους followers της να «λιώσουν» με την τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε με το γιο της μπροστά στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι δυο τους θύμιζαν εικόνα από κάποιο παραμύθι, έτσι όπως

βρίσκονταν καθισμένοι στο πάτωμα να κοιτούν τα όμορφα στολίδια και φωτάκια του δέντρου με τη μητέρα του μικρού να του δείχνει την κορυφή.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ευδοκία Ρουμελιώτη ευχήθηκε χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους και εκείνοι ανταπέδωσαν απλόχερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλές γιορτές σε όλους κι απο εμάς #christmas ##waitingforsanta #momandson #familymoments #love #happiness #happymoments @evdokia.roumelioti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evdokia Roumelioti (@evdokia.roumelioti) στις 10 Δεκ, 2019 στις 7:50 πμ PST

Πριν λίγο καιρό, η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε μιλήσει για την υιοθεσία του παιδιού τους, που παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τρία χρόνια δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. «Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Φυσικά με θυμώνει αυτό. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω… Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα (που το δημοσιοποίησα). Πολύ. Που μίλησα γι’ αυτό. Όλη μου την οικογένεια την κούρασε και την ενόχλησε. Ένιωσα πως έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένεια μου, για αυτό δε θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό. Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σ’ εμάς και αν δεν ολοκληρωθεί η υιοθεσία, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση… Για μένα αυτό το παιδί είναι… Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του, είναι παιδί μου. Δε ξέρω τι θα συμβεί. Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά για αυτό, γιατί δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί και τι θα γραφτεί την επόμενη ημέρα», ανέφερε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Marie Claire.

Διαβάστε ακόμα:

Τα σχόλια της Κατερίνας Στικούδη για την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά “Αν ήμουν πλούσιος”!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αυτός είναι ο λόγος που είπε “όχι” στη σειρά “Της Πολυκατοικίας”!

Σουζάνα Κόουλ: Η πρώην παίκτρια του GNTM έκανε αγωγή στον χορογράφο Τάσο Ξιάρχο!

Keywords
Τυχαία Θέματα