H γκρι σκιά ματιών που φόρεσε η Jennifer Lopez είναι το προϊόν μακιγιάζ που πρέπει να αποκτήσετε σήμερα κιόλας!

Η Jennifer Lopez θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης όσον αφορά στο make up look. Σε κάθε της εμφάνισή της υιοθετεί μια λεπτομέρεια που μας κάνει να την αγαπάμε ακόμη περισσότερο. Ναι, είναι η μούσα μας και το έχουμε παραδεχτεί.

Το nude χρώμα στα χείλη και το highlighter είναι σήμα κατατεθέν της. Τολμά όμως να ακολουθεί τις τάσεις με αποτέλεσμα να έχει κατακτήσει τον τίτλο του beauty icon επάξια.

Μην

ξεχνάτε τη λιλά σκιά που άπλωσε σε όλο το πάνω βλέφαρο την περασμένη άνοιξη, την οποία συνδύασε με την ίδια απόχρωση στα χείλη δημιουργώντας το τέλειο μονοχρωματικό look. 

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη συγκλονιστικό χρώμα στα βλέφαρα που πρέπει να δείτε και να αντιγράψετε asap. Πρόκειται για το γκρι, κι αν πάει το μυαλό σας σε κάποια σκούρα απόχρωση κάνετε λάθος.

Είναι φωτεινή με γαλάζιο υποτόνο και τέλεια για το φθινόπωρο. Υπεύθυνη για τη συγκεκριμένη επιλογή είναι η celebrity make up artist, Mary Phillips και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως τόνισε τα μάτια της JLo με μαγικό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips) στις 24 Σεπ, 2020 στις 8:55 πμ PDT

Συνδύασε τη γκρι σκιά με ροζ, λαμπερό χρώμα στα χείλη με σκούρο περίγραμμα και πολύ έντονα ζυγωματικά στην ίδια απόχρωση.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η make up artist στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Lopez έχει ολόισια μακριά μαλλιά και πιθανότατα πρόκειται για περούκα.

Τι περιμένετε για να υιοθετήσετε κι εσείς αυτό το τέλειο beauty look;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε το κερί που θα χαρίσει την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας -6 για να επιλέξετε!

H Reese Witherspoon θυμήθηκε το 90’s beauty trend που θέλουμε όλες να ξεχάσουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα