Η Demi Moore ποζάρει με τα πιο μακριά μαλλιά που την έχουμε δει ever -Σας αρέσει;

Οι περισσότερες celebrities αμέσως μετά την καραντίνα αποφάσισαν να κάνουν δραματικές αλλαγές στα μαλλιά τους. Τόσο στο μήκος όσο και στο χρώμα. Η Emily Ratajkowski για παράδειγμα έγινε ξανθιά όπως επίσης και η Kaia Gerber.

Η Jennifer Lopez αφαίρεσε τα extensions υιοθετώντας ένα τέλειο, ανέμελο και με super όγκο bob ενώ η Kerry

Washington έκοψε τα μαλλιά της σε ένα κοντό και tres chic bob.

Η Demi Moore πάλι έχει να τα “πειράξει” εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κι αυτό φάνηκε στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έχει μεταμορφωθεί σε Ραπουνζέλ κι απ’ ότι φαίνεται δεν αφήνει τον κομμωτή της να πιάσει το ψαλίδι στα χέρια του. Τα μαλλιά της είναι τόσο μακριά που ενώ στέκεται όρθια, ακουμπούν στο τραπεζάκι που βρίσκεται δίπλα της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις 22 Σεπ, 2020 στις 6:41 πμ PDT

Θα θέλαμε πολύ να μας δώσει μία εξήγηση για την συγκεκριμένη απόφαση. Είναι μια γυναίκα που έχει τολμήσει στο παρελθόν δραματικές αλλαγές. Μην ξεχνάτε πως έχει ξυρίσει τα μαλλιά της ενώ για αρκετό καιρό είχε ένα υπέροχο εμβληματικό pixie που πολύ της ταίριαζε.

Από εμάς είναι όχι πάντως. Πιστεύουμε πως πρέπει να κόψει τα μαλλιά της, αν όχι σε bob ή lob που είναι οι μεγάλες τάσεις, τουλάχιστον μέχρι το σημείο κάτω από τους ώμους

Δείχνουν άλλωστε αδύναμα, ειδικά στις άκρες και κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται για μια γοητευτική και κομψή γυναίκα όπως είναι η Demi.

Συμφωνείτε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Πορτοκαλί μανικιούρ: Ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτείτε το Φθινόπωρο!

Milan Fashion Week SS 2021: Τα ωραιότερα beauty looks!

Keywords
Τυχαία Θέματα