H Φαίη μας υιοθετεί 5 από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και «ρίχνει» το instagram!

Η Φαίη μας λατρεύει τη μόδα και της αρέσει να ακολουθεί τις τάσεις. Ωστόσο εδώ και χρόνια έχει βρει το στιλ που της ταιριάζει και προσπαθεί να υιοθετεί looks που της ταιριάζουν. Παρακάτω θα δεις 5 από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και πώς τις φόρεσε η Φαίη μας στην καθημερινότητά της.

#1. Τα off-the-shoulder crop tops είναι στη μόδα και η Φαίη μας επίλεξε το δικό της σε ριγέ σχέδιο και το συνδύασε με ασορτί παντελόνι.

#2. Οι ψάθινες τσάντες και τα ψάθινα καπέλα είναι επίσης ένα trend που λατρεύουν όλες οι fashionistas. Η Φαίη μας συνδυάζει τα δικά της με λευκό φόρεμα και μπεζ πέδιλα και κλέβει τις εντυπώσεις.

#3. Το τσαντάκι μέσης και τα neon πέδιλα είναι ακόμα 2 trends που έχουν γίνει viral φέτος. Η Φαίη επιλέγει να τα φορέσει με τζιν παντελόνι, neon μπουστάκι και λευκό πουκάμισο.

#4. Δεν υπάρχει πιο δημοφιλές φόρεμα φέτος από το slip dress. Η Φαίη επίλεξε τη μάξι εκδοχή του και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

#5. Τα πούπουλα και τα κρόσια είναι λεπτομέρειες που μας αρέσσουν φέτος στα ρούχα μας. Πολλοί σχεδιαστές πόνταραν σε αυτά τα υλικά και δημιούργησαν μοναδικά looks στις επιδείξεις τους.

Διαβάστε ακόμα: H Hailey Bieber τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με το στιλ της!- Δες το υπέροχο νέο look του πασίγνωστου μοντέλου

Τα 10 basic παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην παπουτσοθήκη της (VIDEO)- Αυτά είναι τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχεις

H πασίγνωστη fashion blogger Julie Sarinana μας δείχνει 6 υπέροχα καλοκαιρινά looks- Εσένα ποια σου αρέσουν περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα