H Φαίη μας φοράει το ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του Καλοκαιριού!

Διανύουμε τη wedding season που σημαίνει πως βρισκόμαστε στην περίοδο που πραγματοποιούνται οι περισσότεροι γάμοι της χρονιάς. Όλες σας θα αναρωτιέστε τι να βάλετε σε έναν καλοκαιρινό γάμο για να ξεχωρίσετε και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Η Φαίη μας δίνει μια ωραία ιδέα! Το φόρεμα που φόρεσε πριν λίγες ημέρες στο Πρω1νό είναι η τέλεια λύση για έναν καλοκαιρινό γάμο. Τα φλοράλ

σχέδια αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού και θα τα δεις να κυκλοφορούν σε πάρα πολλοές επίσημες εμφανίσεις.

Η Φαίη μας επιλέγει μίντι στενό φόρεμα με μεγάλα φλοράλ σχέδια. Το φόρεμα της Φαίης έχει μαύρη βάση και ροζ και πράσινα λουλούδια και έχει λεπτές τιράντες και ιδανικό ντεκολτέ. Η ίδια συνδυάζει το φόρεμα με ψηλοράκουνα πέδιλα και statement σκουλαρίκια που ξεχωρίζουν.

Τα φλοράλ σχέδια που μπορείς να επιλέξεις αυτή τη σεζόν είναι πολλά. Tα πιο γνωστά brands παγκοσμίως αγαπάνε ιδιαίτερα τα micro florals, ενώ οι σχεδιαστές και οι οίκοι μόδας δίνουν περισσότερη προσοχή στα μεγάλα φλοράλ σχέδια. Μπορείς να επιλέξεις όποιο από τα δύο θέλεις, αν και τα μεγάλα φλοράλ συνήθως μας αρέσουν στα πιο βραδινά looks ενώ τα μικρά είναι τέλεια για πρωινά outfits και casual καταστάσεις.

Tip! Μην ξεχάσεις να φορέσεις μεγάλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια που είναι επίσης must αυτό το καλοκαίρι και ολοκλήρωσε το look σου με ένα χαλαρό και ανέμελο look στα μαλλιά, όπως έκανε και η Φαίη μας! Όσον αφορά το μακιγιάζ προτίμησε γήινους τόνους και έντονα κραγιόν που θα σε βγάλουν πάντα ασπροπρόσωπη.

Διαβάστε ακόμα: Δες πόσο κοστίζουν τα νυφικά πέδιλα της Τζένης Μπαλατσινού!- Η παρουσιάστρια φόρεσε στον γάμο της τα πιο ωραία πέδιλα!

Αυτές είναι οι 7 πιο hot τάσεις του φετινού Καλοκαιριού!- Θα τις λατρέψεις και θα θέλεις να τις υιοθετήσεις κι εσύ ASAP

Τα smocked φορέματα και tops κατακτάνε το instagram και γίνονται viral!- Είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα