Προβλέψεις Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Επειδή έχεις μεγάλη ανάγκη από σωματική και ψυχική ηρεμία σου προτείνουμε να απολαύσεις στιγμές με αγαπημένους σου φίλους που έχεις να τους δεις καιρό. Άφησε για πιο μετά μια επαγγελματική συζήτηση που θέλεις να κάνεις, γιατί αυτό το διάστημα δεν είναι ευνοϊκό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις μέρες αισθάνεσαι εγκλωβισμένη γιατί όσο κι αν θες να είσαι έξω στον κόσμο και να περνάς καλά, οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν. Κάνε υπομονή και σε λίγο διάστημα όλα θα φτιάξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπάθησε

να τελειώσεις γρήγορα τη δουλειά σου και κατόπιν φρόντισε να αξιοποιήσεις σωστά τον ελεύθερο χρόνο σου μαζί με όλους όσους αγαπάς, φίλους, οικογένεια και σύντροφο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα επειδή θα έχεις πολλά νεύρα, σε συμβουλεύουμε να ξεσπάσεις μόνο μπροστά σε ανθρώπους που σε ξέρουν αρκετά καλά και σε καταλαβαίνουν και δεν υπάρχει περίπτωση να σε κακοχαρακτηρίσουν και να σε βρίσουν.

ΛΕΩΝ

Αν και έχεις συνηθίσει οι εντάσεις σου να καταλήγουν σε τσακωμούς αυτό το διάστημα στη δουλειά σου, προσπάθησε να διατηρήσεις όσο περισσότερο μπορείς τα νεύρα και την ψυχραιμία σου γιατί διαφορετικά θα έχεις μεγάλες συνέπειες. Αν θες να μετακομίσεις τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και δεν έχεις καμία διάθεση να βγεις έξω και προτιμάς να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά, σου προτείνουμε να το κάνεις.Έτσι μόνο θα ηρεμήσεις, θα χαλαρώσεις και θα επιστρέψεις με σούπερ διάθεση για να τελειώσεις όλα τα projects που έχεις αναλάβει.

ΖΥΓΟΣ

Κάθε φορά που όλα πηγαίνουν τέλεια στη ζωή σου, σε πιάνει ένα απίστευτο πράγμα και θες να τα διαλύσεις όλα. Αυτή η σταθερότητα που εσύ στο μυαλό σου τη μεταφράζεις ως συμβιβασμό πολύ σε εκνευρίζει. Τι θα κάνεις λοιπόν;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέρες σαν τη σημερινή έχεις μεγάλη ανάγκη να κλειστείς στο σπίτι σου και μέσα στην απόλυτη ησυχία να σκεφτείς τη ζωή σου, να δεις ποια είναι τα λάθη σου σε όλους τους τομείς και να βρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις στη συνέχεια για να πας μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και δεν σου αρέσει με τίποτα να τσακώνεσαι και να κρατάς μούτρα σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, όταν έχεις δίκιο βλέπεις πως αυτό λειτουργεί απόλυτα. Περίμενε μια συγγνώμη, δώσε τη συγχώρεσή σου και συνέχισε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα σε συμβουλεύουμε να μην αναλωθείς σε συζητήσεις με το σύντροφο σου ή με τους συνεργάτες σου και προς Θεού μην τρέχεις να τα προλάβεις όλα. Και θα πιεστείς πολύ και δεν θα το καταφέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι πως τελευταία κάτι έχει σπάσει ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν πιστεύεις ότι μπορεί να ξεχαστεί, προσπάθησέ το, αν όχι, μην χάνεις άδικα το χρόνο σου και συνέχισε τη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις μέρες θέλεις να κλειστείς στο σπίτι σου και να ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Έλα όμως που οι φίλοι σου θέλουν να σε βγάζουν συνέχεια έξω. Η φάση είναι… Τραβάτε με κι ας κλαίω!

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα! 

Keywords
Τυχαία Θέματα