H Ευρυδίκη Βαλαβάνη άλλαξε hair look και θα πάθεις πλάκα!

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια γυναίκα με πολύ ωραίο στιλ, εκπληκτικό σώμα και δυναμική προσωπικότητα. Η ίδια προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της και το σώμα της, κάνοντας διατροφή και γυμναστική. Πριν λίγες ώρες θέλησε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και τόλμησε κάτι εναλλακτικό,

Η όμορφη παρουσιάστρια και αθλητικογράφος έκανε braids στα μαλλιά της και το νέο της look της πηγαίνει πολύ.

Μάλιστα δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram και συγκεκριμένα στα insta stories

και οι διαδικτυακοί της φίλοι ξετρελάθηκαν με το νέο look.

Δες φωτογραφίες!

Πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων είπε:

«Νιώθω έτοιμη να γίνω μητέρα. Θέλω να κάνω οικογένεια και θα ήθελα να κάνω και ένα και δύο και τρία παιδιά. Ο Κωνσταντίνος είναι ο άντρας που μπορώ να βασιστώ επάνω του, τον έχω δει με τα παιδιά οικογενειακών φίλων, πιστεύω θα είναι καλός μπαμπάς. Αν ερχόταν τώρα ένα παιδί θα ήταν καλοδεχούμενο. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ αυθόρμητος. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν θα μου έκανε πρόταση γάμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένω κάτι».

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει και στο περιοδικό Celebrity για τα επαγγελματικά της σχέδια για τη νέα σεζόν και παρακάτω μπορείς να δεις απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Από το αθλητικό ρεπορτάζ στο «Survivor» και από το «Survivor Panorama» στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται». Η ασφαλής μετάβαση εξαρτάται και από τους συνεργάτες;

«Οπωσδήποτε! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε πολύ στο να ασχοληθώ με ένα concept μη αθλητικό, όπως ήταν το «Panorama». Το ίδιο και ο τότε αρχισυντάκτης μου Παύλος Σταματόπουλος. Με τη Ναταλία Γερμανού μπήκα στην ψυχαγωγία. Μου έχει μάθει αρκετά πράγματα και μια από τις σημαντικότερες συμβουλές της ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Αλλά αν έπρεπε να ευχαριστήσω μόνο έναν άνθρωπο για τη συμβολή του στην καριέρα μου, αυτός θα ήταν ο αρχισυντάκτης μου στο αθλητικό ρεπορτάζ όλα αυτά τα χρόνια, ο Άγγελος Τόμπρος, που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πολλά πράγματα».

Ποια είναι τα τηλεοπτικά σου σχέδια για την επόμενη σεζόν;

«Βρίσκομαι σε συζητήσεις για να συνεχίσω στην εκπομπή του Alpha και είναι θετικές».

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μπορεί και να ήταν η γυναίκα της ζωής μου, το μέλλον θα το δείξει»

Ελένη Μενεγάκη – Ματεό Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι και πιασμένοι χέρι – χέρι κάνουν βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου!

Βασιλική Μιλλούση: Η φωτογραφία με τη μητέρα της που συγκίνησε τους followers της!

Keywords
Τυχαία Θέματα