Το νέο beauty προϊόν που λανσάρει η Rihanna είναι έκπληξη και θα το λατρέψετε!

Η Rihanna δημιούργησε το beauty brand Fenty Beauty και εμείς την αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο. Γνωρίζει πολύ καλά άλλωστε τόσο τις τάσεις όσο και τις ανάγκες όλων των γυναικών αυτού του κόσμου. Όποιος κι είναι ο τύπος ή το χρώμα της επιδερμίδας της. Αυτός είναι ο λόγος που το φον ντε τεν της σειράς έχει τεράστια χρωματική γκάμα. Και ένα είναι το σίγουρο: Μία από αυτή ταιριάζει τέλεια και σ’ εμάς.

Συνέχισε με τα απίθανα

κραγιόν της. Σε αποχρώσεις λαμπερές και κυρίως με πλούσια ενυδατικά στοιχεία αφού η RiRi ξέρει ότι εκτός από τέλειο χρώμα, τα χείλη μας θέλουμε να δείχνουν υγιή και απαλά. Το highlighter είναι το star product. Η Rihanna λατρεύει τις λάμψεις κι εμείς επίσης και δημιούργησε το προϊόν που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το glam make up look της. Και τα προϊόντα δεν έχουν τελειωμό.

Τώρα όμως, στα μέσα του καλοκαιριού, έρχεται να λανσάρει το προϊόν που όλες λατρεύουμε και βρίσκεται στο νεσεσέρ μας τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα brow pencil. Ναι, σωστά καταλάβατε. Ένα μολύβι φρυδιών. Και δεν είναι μόνο αυτό αφού το μολύβι θα κυκλοφορήσει σε 14 αποχρώσεις! Ούτε μία, ούτε δύο. Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε επιτέλους το κατάλληλο για εσάς και μόνο. Μην ξεχνάτε ότι το Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation κυκλοφορεί σε 50 αποχρώσεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 8 Αύγ, 2019 στις 7:45 μμ PDT

Η Rihanna γνωρίζει ότι κάθε μία από εμάς είναι ξεχωριστή και έχει ανάγκη να νοιώθει πως το προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιεί έχει δημιουργηθεί μόνο γι’ αυτή.

Η star μάλιστα αποφάσισε να το αποκαλύψει στο Sephora του Las Vegas. Φορώντας ένα fancy μοβ κοστούμι είπε στο κοινό της πως δεν γινόταν να εμφανιστεί με άδεια χέρια. Αυτός είναι ο λόγος που πήρε μαζί της το νέο μολύβι φρυδιών της σειράς της το οποίο ονομάζεται Ultra Fine Brow Pencil & Styler. Εκτός από τις κλασικές καφέ αποχρώσεις η Rihanna δημιούργησε και κάποιες με κόκκινη βάση!

Διαβάστε ακόμη:

Η Taylor Swift υιοθέτησε το θρυλικό κούρεμα των 70’s και πρέπει να το δείτε γιατί θα συζητηθεί πολύ την επόμενη σεζόν

DIY: Τα 5 ωραιότερα χτενίσματα της παραλίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα