H Scarlett Johansson φόρεσε το μεγαλύτερο beauty trend της σεζόν κι εσείς πρέπει να την αντιγράψετε asap!

Tην Scarlett Johansson πολύ την αγαπάμε. Της έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία ειδικά μετά τη συνεργασία της με τον Woody Allen τον οποίο επίσης λατρεύουμε. Παρατηρούμε και αναλύουμε κάθε της εμφάνιση αφού καταφέρνει να θέλουμε να αντιγράψουμε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ειδικά όσο αφορά το beauty

look της.

Στην τελευταία της εμφάνιση, στην πρεμιέρα της ταινίας Avengers στο Λονδίνο, ο Johansson φόρεσε την ωραιότερη μοβ σκιά στα ματιά η οποία ήταν ασορτί με το φλοράλ φόρεμά της. Πρόκειται για ένα δυνατό και “πλούσιο” μοβ χρώμα που απλώθηκε τέλεια τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο. Η εσωτερική γωνία του ματιού απέκτησε λάμψη που χάρισε ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα.

Η επιδερμίδα της ήταν βελούδινη και όψη ενώ χείλη και ζυγωματικά έμειναν ροζ και απαλά με ιριδίζον blush και γυαλιστερό lip gloss. Η λεπτομέρεια που μας εντυπωσίασε ήταν ότι το μοβ χρώμα επικράτησε σε όλο το look της star από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonstyle) στις 12 Απρ, 2019 στις 4:07 πμ PDT

Το μοβ χρώμα επικράτησε στις πασαρέλες της σεζόν. Το είδαμε στους οίκους YSL, Area και Rodarte σε όλες τις αποχρώσεις και υφές. Δραματικό και υπέροχο στον YSL, shimmer και μεταλλικές στον οίκο Area συνδυασμένες με τους ίδιους τόνους σε χείλη και ζυγωματικά.

Πρόκειται για το trend της σεζόν αν και ξεφεύγει από τα κλασικά παστέλ, bronzer ή πολύ έντονα, όπως το κοραλί, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι. Οι make up artists επιμένουν ότι έχουν αλλάξει οι κανόνες πλέον. Και για την ακρίβεια. δεν υπάρχουν κανόνες. Οι πολύ σκούρες αποχρώσεις μπορούν να φορεθούν άνετα και την άνοιξη αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν πλέον χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά χρώματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonstyle) στις 14 Απρ, 2019 στις 3:20 πμ PDT

Όλα μπορούν να φορεθούν αρκεί να επιλέξουμε τις σωστές υφές και συνδυασμούς. Αν τονίσουμε τα μάτια με μια σκούρα σκιά θα πρέπει το υπόλοιπο πρόσωπο να φωτίζεται με απαλές αποχρώσεις. Αν φορέσουμε ένα σκούρο κραγιόν θα πρέπει τα μάτια να είναι ζωηρά και φωτεινά.

Διαβάστε ακόμη:

Με τη βροχή μια fishtail braid θα σας σώσει!

Το κραγιόν της Lily Collins έριξε το Instagram -Ναι, οι dark τόνοι δεν έχουν εποχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα