H Rosie Huntington Whiteley αποκαλύπτει το μυστικό της για δυνατά και γεμάτα φρύδια (video)

H Rosie Huntington Whiteley μας έχει ξετρελάνει με τα tutorial στο κανάλι της στο You Tube. Είναι εύκολα και κατανοητά. Επίσης μας δίνουν λύση σε καθημερινά μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την επιδερμίδα και το μακιγιάζ.

Στο τελευταίο της video μάλιστα ασχολείται με ένα μεγάλο κεφάλαιο: Τα φρύδια. 

Άλλωστε οι περισσότερες από εμάς κάναμε το μεγάλο λάθος

πριν από μερικά χρόνια και βγάλαμε τα φρύδια μας. Πολύ. Ναι ήταν trend, όχι από τα ωραιότερα. Αλλά πέρασαν οι σεζόν και μαζί η συγκεκριμένη τάση. Τώρα τα φρύδια επιβάλλεται να είναι πλούσια και καλοσχηματισμένα και όχι μια λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια μας. 

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα αγαπημένα μας brand λάνσαραν προϊόντα για φρύδια όπως μολύβια, μάσκαρα οι σκιές. Θέλουν να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε τα φρύδια των ονείρων.

Και τώρα η Rosie έρχεται να μας πει τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε ώστε να αποκτήσουμε τα ωραιότερα φρύδια ever.

Θα χρειαστείτε ένα μολύβι φρυδιών ώστε με μικρές κοφτές κινήσεις να γεμίσετε τα μικρά κενά ανάμεσα στις τριχούλες. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι με φορά από κάτω προς τα πάνω. Θα πρέπει να ακολουθείτε τη φυσική γραμμή των φρυδιών σας πάντα χωρίς να ξεφεύγετε από τα όρια.

Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσετε μια μάσκαρα φρυδιών ένα τόνο πιο σκούρα από το φυσικό τους χρώμα. Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να δείτε μ προσοχή τη make up artist αφού βάφει τα φρύδια με μια μικρή, κυκλική κίνηση.

Στο τέλος θα πρέπει και πάλι να χρησιμοποιήσετε το μολύβι ώστε να διορθώσετε τυχόν μικρές ατέλειες ή ότι σας έχει ξεφύγει. 

To μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί και να έχετε κοντά σας τα προϊόντα ώστε να αντιγράφετε τις κινήσεις της.

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities αποδεικνύουν ότι το french manicure επέστρεψε για να μείνει!

H Selena Gomez ακολούθησε το παράδειγμα των Rihanna και Lady Gaga και οι θαυμάστριες της τρελάθηκαν από τη χαρά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα