Δείτε πως θα αποκτήσετε λαμπερή όψη στα πόδια ακολουθώντας τη συμβουλή της Rihanna!

H Rihanna αγαπάει πολύ τις λάμψεις στην επιδερμίδα και δεν περιορίζεται στο πρόσωπο με highlighters αλλά και στο σώμα και ειδικά στα πόδια και το ντεκολτέ. Σε κάθε της εμφάνιση άλλωστε επίσημη και μη της αρέσει το δέρμα της να λάμπει όπως κι εμάς άλλωστε.

Ένας από τους λόγους που δημιούργησε δική της σειρά μακιγιάζ ήταν ότι ήθελε να υπάρχουν εξεζητημένα προϊόντα που έψαχνε κατά καιρούς και δυσκολευόταν να βρει. Όπως για παράδειγμα την

απόχρωση φον ντε τεν που ταιριάζει άψογα στην επιδερμίδα της. Ή το προϊόν που θα χάριζε στα πόδια της λαμπερή και βελούδινη όψη. Το πετυχαίνει πλέον με το δικό της Fenty Beauty Body Lava Luminizer. Το προϊόν σώματος που απλώνεται πανεύκολα στο σώμα και αφήνει μια χρυσή αλλά όχι κακόγουστη ή υπερβολική όψη. Είναι εκείνο που προσφέρει μια άκρως κολακευτική όψη που όλες μας θέλουμε ειδικά το καλοκαίρι που έχουμε μαυρίσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 26 Απρ, 2019 στις 11:14 πμ PDT

Η Rihanna μάλιστα στην τελευταία της έξοδο στη Santa Monica φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα Νanushka με σκίσιμο που άφηνε ακάλυπτο το πόδι της. Σαφέστατα είχε απλώσει το αγαπημένο της προϊόν και το αποτέλεσμα ήταν απλά τέλειο. 

Κι επειδή όπως καταλαβαίνετε για να ολοκληρωθεί η εικόνα χρειάζεται ένα άψογο πεντικιούρ η RiRi επέλεξε ένα λευκό χρώμα στα νύχια της που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τον τόνο της επιδερμίδας της.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν αν θέλετε έξτρα, καλοκαιρινή λάμψη στα πόδια αλλά και σε ολόκληρο το σώμα είναι να απλώσετε το σωστό προϊόν. Μικρή ποσότητα αρκεί (μην το παρακάνετε) με έμφαση στα πόδια, τα χέρια και το ντεκολτέ. Σε αυτή την περίπτωση αποφύγετε να χρησιμοποιήστε λάμψεις στο μακιγιάζ σας γιατί όπως καταλαβαίνετε θα είναι υπερβολικό.

Αμέσως μετά το μπάνιο ταμπονάρετε με μια πετσέτα και απλώστε το Fenty Beauty Lava Luminizer σε στεγνό δέρμα μετά την ενυδατική σας κρέμα ή και απευθείας στο δέρμα σας.

Διαβάστε ακόμη:

H Selena Gomez ακολούθησε το παράδειγμα των Rihanna και Lady Gaga και οι θαυμάστριες της τρελάθηκαν από τη χαρά τους

Οι celebrities αποδεικνύουν ότι το french manicure επέστρεψε για να μείνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα