Μάσκαρα: Δείτε ποια πρέπει να αποκτήσετε αν θέλετε απίστευτο μήκος!

Αν έπρεπε στις διακοπές σας να πάρετε ένα μόνο προϊόν αυτό θα ήταν η μάσκαρα. Εκείνη που θα χάριζε έξτρα μήκος στις βλεφαρίδες και ταυτόχρονα το τέλειο βλέμμα. Ειδικά αν οι φυσικές σας είναι μικρές και αδύναμες. Αυτό φυσικά είναι η επιθυμία σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι μεγάλες βλεφαρίδες άλλωστε ανοίγουν το βλέμμα και κάνουν τα μάτια σας να δείχνουν άψογα. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοράτε ψεύτικες ή να μπείτε στη διαδικασία των extensions.

Εμείς βρήκαμε τις μάσκαρα

που θα σας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Giorgio Armani Eyes to Kill Classic Mascara: Είναι ιδανική αφού εκτός από μήκος, ξεχωρίζει παράλληλα κάθε βλεφαρίδα και προσφέρει έξτρα όγκο. Μπορείτε να αποκτήσετε διακριτικό ή δραματικό eye look.

Benefit They’re Real! Lengthening Mascara: Πρόκειται για την αγαπημένη των make up artists και influencers αφού χαρίζει τόσο εντυπωσιακό μήκος τις βλεφαρίδες που τις κάνει να μοιάζουν με ψεύτικες.

Chanel Inimitable Mascara Multi-Dimensionnel: Χαρίζει έξτρα μήκος με μία μόνο στρώση χωρίς να δημιουργεί “κόμπους” στις βλεφαρίδες.

Dior Addict It-Lash Mascara: Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό αφού εκτός από μήκος χαρίζει και ένα πολύ δυνατό χρώμα.

MAC Upward Lash Mascara: Βρίσκεται στο νεσεσέρ των make up artists στα παρασκήνια των shows. Χάρη στο μικρό βουρτσάκι της μπορεί να χαρίσει μήκος ακόμη και στις πιο μικρές βλεφαρίδες στην άκρη του ματιού.

Hourglass Curator Lash Instument: Τη χρησιμοποιεί πάντα ο προσωπικός make up artist των Lily Collins και Karlie Kloss, Vincent Oquendo αφού χαρίζει στις πελάτισσες τους το εντυπωσιακό βλέμμα που όλες μας ζηλεύουμε. Το λεπτό του βουρτσάκι μπορεί να χαρίσει μήκος σε όλες τις βλεφαρίδες και το χρώμα του ένταση. Παραμένει στη θέση της για ώρες.

Burberry Cat Lashes Mascara: Είναι ότι καλύτερο για τις αδύναμε βλεφαρίδες αφού προσφέρει εκτός από μήκος, όγκο και εντυπωσιακό φινίρισμα. Για ιδιαίτερα δραματικό look θα πρέπει να απλώσετε δύο στρώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities αποδεικνύουν ότι το french manicure επέστρεψε για να μείνει!

Τα αξεσουάρ μαλλιών των γνωστών Ελληνίδων που πρέπει να δείτε και να αντιγράψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα