H Rocky Barnes φοράει μπεζ ακόμα και την Άνοιξη και ΕΔΩ! θα βρεις τα πιο ωραία κομμάτια για να κάνεις τα ψώνια σου

Η γνωστή influencer Rocky Barnes διαθέτει υπέροχο στιλ και πάντα μας κερδίζει με τα looks που ακολουθεί και δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram. H ίδια δείχνει φέτος την αδυναμία της τόσο στις παλ όσο και στις πιο γήινες αποχρώσεις. Το μπεζ αποτελεί αγαπημένο χρώμα της Rocky και παρακάτω θα δεις μερικά από τα looks που υιοθέτησε πρόσφατα και περιέχουν μπεζ

σε μεγάλη αναλογία.

Στο πρώτο look η Rocky επιλέγει ένα μπεζ jacket με ασορτί φούστα και ολοκληρώνει το υπέροχο αυτό look με western boots σε μπεζ τόνο, λευκό t-shirt και ένα κομψό εκρού mini bag. στο δεύτερο look η γνωστή influencer, που έχει πάνω από 2 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό της στο instagram, φοράει ένα μπεζ σύνολο που αποτελείται από μάξι φούστα με σκίσιμο και τοπ, ενώ ολοκληρώνει το outfit με αρβυλάκια που είναι επίσης μπεζ!

Στο τρίτο look η Rocky βάζει λίγο χρώμα παραπάνω στο look της προσθέτοντας πάνω από το μπεζ crop top ένα μοβ-μπεζ shacket. Τέλος, στο τέταρτο look η γνωστή fashionista ποζάρει με μπεζ ολόσωμη φόρμα και ολοκληρώνει το outfit με καφέ πέδιλα και καφέ τσαντάκι.

Σου αρέσουν και εσένα οι γήινες αποχρώσεις και θέλεις να τις προσθέσεις στο καθημερινό σου στιλ; Παρακάτω θα βρεις μερικά υπέροχα κομμάτια από ελληνικά e-shops που θα αγαπήσεις.

Shop the Color

Παρκά BSB
Αγορά εδώ!

Μπεζ παντελόνι BSB
Αγορά εδώ!

Μπεζ σορτς BSB
Αγορά εδώ!

Μπλούζα DOCA
Αγορά εδώ!

Μπεζ φόρεμα DOCA
Αγορά εδώ!

Μπεζ ζώνη Attrattivo 
Αγορά εδώ!

Καπαρντίνα Attrattivo
Αγορά εδώ!

Γιλέκο ‘ALE
Αγορά εδώ!

Παντελόνι Benetton
Αγορά εδώ!

Παντελόνι Benetton
Αγορά εδώ!

Ολόσωμη φόρμα Benetton
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: 3 τρόποι για να φορέσεις την κλασική μπεζ καπαρντίνα σου (VIDEO)

Το φόρεμα από τα H&M που ξεπούλησε πέρυσι και φέτος επανακυκλοφορεί με μια μικρή διαφορά

Η Chiara Ferragni επαναφέρει μια τάση με την τελευταία της εμφάνιση – Να πού θα βρεις παρόμοια ρούχα σε καλές τιμές

Keywords
Τυχαία Θέματα