Με αυτή τη βαφή δεν πρόκειται να δείτε ποτέ ξανά πορτοκαλί ή κίτρινους τόνους στα μαλλιά σας!

Όσες από εμάς έχουμε ξανθά ή καστανά μαλλιά γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει να εμφανίζονται κόκκινοι ή κίτρινοι τόνοι. Όταν αναλαμβάνει ο haircolorist όλα πάνε καλά αφού μπορεί να τους αποφύγει ή να τους εξαφανίσει.

Τον τελευταίο χρόνο όμως αναγκαστικά βάψαμε πολλές φορές τα μαλλιά μας μόνες στο σπίτι και αντιμετωπίσαμε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Και μάθαμε να ζούμε μ’ αυτό αφού μόνο με επαγγελματικά προϊόντα και

τεχνογνωσία εξαφανίζονται, που σημαίνει πως μόνο ο haircolorist μπορεί να τα καταφέρει.

Η αλήθεια είναι πως, σε γενικές γραμμές, τα καταφέρατε τέλεια και ίσως συνεχίζετε να βάφετε μόνες τα μαλλιά σας ακόμη και τώρα που τα κομμωτήρια είναι ανοιχτά. Και κάπου εδώ θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ένα απίθανο νέο.

Πρόκειται για τη νέα Excellence Cool Crème της L’Oréal Paris. Την πρώτη κρέμα – βαφή τριπλής προστασίας με τεχνολογία purple για εκθαμβωτικό ψυχρό αποτέλεσμα χρώματος, χωρίς τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους.

Με μια μόνο εφαρμογή, μπορείς να απολαύσεις ψυχρό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί, ενώ το προϊόν εγγυάται έως και 100% κάλυψη των λευκών.

Τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Βήμα 1: Αναμειγνύετε την κρέμα βαφή, με την οξειδωτική κρέμα και την εφαρμόζετε με το ειδικό απλικατέρ σε στεγνά/ μη λουσμένα μαλλιά, αφού πρώτα τα έχετε χωρίσει σε 4 μεγάλες τούφες. Ξεκινάτε από τις ρίζες και συνεχίζετε στα μήκη και τις άκρες. Περιμένετε για 30 λεπτά.

Βήμα 2: Ξεπλένετε τη βαφή και λούζετε τα μαλλιά σας με το νέο post Purple Σαμπουάν με Απαλό pH, ώστε να αφαιρέσετε τα υπολείμματα βαφής.

Βήμα 3: Απλώνετε την Purple Μάσκα Κατά των Κίτρινων Τόνων σε ποσότητα όσο ένα φουντούκι.  Την αφήνετε να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάζετε με άφθονο, χλιαρό νερό.

Extra Tips για αποτέλεσμα που διαρκεί:  Κρατήστε την Purple Μάσκα Κατά των Κίτρινων Τόνων, σε δροσερό μέρος και χρησιμοποιείστε τη μια φορά την εβδομάδα ώστε να παραμείνει το ψυχρό αποτέλεσμα άψογο.

Και κάτι ακόμη: Μην τη χρησιμοποιείς σε γκρίζα μαλλιά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Heart nails: Είναι απίστευτα κομψό και μεγάλο trend!

Έχετε λιπαρή επιδερμίδα; 5+1 τέλεια primer για ματ φινίρισμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα