H Rihanna με το τελευταίο της hair look αποδεικνύει πως το φετινό θα είναι ένα hot hot summer!

Τη Rihanna πολύ την αγαπάμε όπως κι εσείς άλλωστε. Είναι η φίλη που πάντα θα θέλαμε να έχουμε. Ειδικά μετά τη δημιουργία της δικής της σειράς μακιγιάζ και των υπέροχων προϊόντων που λανσάρει. Επίσης δίνει στο κιτς μια νέα διάσταση κι αυτό ξέρετε είναι χάρισμα. Χαζεύουμε πολύ συχνά τα υπερβολικά, τεχνητά νύχια της και τα χρώματα που επιλέγει να τα βάψει παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν θα τολμούσαμε κάτι τέτοιο. 

Όπως επίσης τα έντονα κραγιόν που φορά και οι λάμψεις σε πρόσωπο και σώμα. Όσο για τα μαλλιά της τι να πει κανείς. Δεν τα αφήνει σε ησυχία. Έχει υιοθετήσει τα περισσότερα εκκεντρικά κουρέματα και χρώματα και όλα της ταιριάζουν τέλεια. Και φυσικά γίνεται θέμα συζήτησης στα social με κάθε εμφάνιση της.

Και φυσικά έκανε άλλη μια φορά το θαύμα της. Αφού στην τελευταία έξοδο στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με το πιο εξωτικό και καλοκαιρινό hair look που σημαίνει έντονες κόκκινες πολύ μακριές box braids. Τις συνδύασε με ένα ιδιαίτερα sexy ροζ φόρεμα,  τεράστια τιρκουάζ σκουλαρίκια και μπλε μανικιούρ. Μια πανδαισία χρωμάτων, όπως καταλαβαίνετε.

Το κόκκινο χρώμα ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας της ενώ οι box braids είναι ένα look που η Rihanna λατρεύει και το έχει δηλώσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της. Επίσης είναι μια καλή ιδέα για γυναίκες που έχουν ταλαιπωρήσει τα μαλλιά τους με βαφές και styling και σίγουρα η star ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Αν είστε τόσο τολμηρές και σκέφτεστε να υιοθετήσετε το hair look της Rihanna θα πρέπει να ξέρετε ότι χρειάζεται μεγάλη υπομονή μιας και θα πρέπει να παραμείνετε στο κομμωτήριο 4-8 ώρες ανάλογα με το μήκος και το πάχος της πλεξούδας που θα επιλέξετε. Βέβαια τόσο για τη Rihanna όσο και για τις γυναίκες με afro μαλλιά είναι πρακτικό αφού ησυχάζουν για καιρό από το συχνό λούσιμο και χτένισμα που δεν είναι και ότι πιο απλό.

Διαβάστε ακόμη:

Τα χρωματιστά eye make up looks που θα φωτίσουν ολόκληρο το πρόσωπό σας!

Το σινιόν της Kate Middleton είναι η ωραιότερη ιδέα για τις νύφες του φετινού Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα