Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα πως θα γίνει μητέρα. Η Σταρ Ελλάς 2014 πλέει σε πελάγη ευτυχίας και επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα μέσω instagram γράφοντας:

«Αν με ξέρεις έστω και λίγο θα ξέρεις πως προτιμώ να κρατώ την ιδιωτική μου ζωη

προστατευμένη, και πως επίσης δε συνηθίζω να γράφω μακρόσυρτα και συναισθηματικά captions -ιδιαίτερα για προσωπικά θέματα- αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια-δυο εξαιρέσεις…

Διότι οι αμέτρητες ευχές που έχουμε λάβει τις τελευταίες εβδομάδες είναι τοοόσο συγκινητικές! Με τη χάρη του Θεού η ευτυχία μας πολλαπλασιάζεται μέρα με την ημέρα και αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων για το που έρχεται αλλά και που κατάφεραμε να κρατήσουμε ένα τόσο χαρμόσυνο νέο μας για λίγο καιρό μόνο δικό μας και να το ευχαριστηθούμε με την οικογένειά μας για μερικούς μήνες!

Από καρδιάς ευχαριστώ όσους το σεβάστηκαν μέχρι να αποφασίσουμε να το μοιραστούμε αλλά και όλους εσάς που μας στέλνετε όλα αυτά τα υπέροχα μηνύματα!!
#Godsgift #Angelmuffinloading#lifeisamiracle»

View this post on Instagram

Αν με ξέρεις έστω και λίγο θα ξέρεις πως προτιμώ να κρατώ την ιδιωτική μου ζωη προστατευμένη, και πως επίσης δε συνηθίζω να γράφω μακρόσυρτα και συναισθηματικά captions -ιδιαίτερα για προσωπικά θέματα- αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια-δυο εξαιρέσεις… Διότι οι αμέτρητες ευχές που έχουμε λάβει τις τελευταίες εβδομάδες είναι τοοόσο συγκινητικές! Με τη χάρη του Θεού η ευτυχία μας πολλαπλασιάζεται μέρα με την ημέρα και αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων για το που έρχεται αλλά και που κατάφεραμε να κρατήσουμε ένα τόσο χαρμόσυνο νέο μας για λίγο καιρό μόνο δικό μας και να το ευχαριστηθούμε με την οικογένειά μας για μερικούς μήνες! Από καρδιάς ευχαριστώ όσους το σεβάστηκαν μέχρι να αποφασίσουμε να το μοιραστούμε αλλά και όλους εσάς που μας στέλνετε όλα αυτά τα υπέροχα μηνύματα!! #Godsgift #Angelmuffinloading #lifeisamiracle

A post shared by Ismini Dafopoulou Angelaki (@is__mini) on Jul 26, 2019 at 8:52am PDT

Η ίδια μάλιστα πόζαρε και με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα με τους followers της να της εύχονται για την καινούρια ζωούλα που θα φέρει στον κόσμο.

View this post on Instagram

My husband took his little out for dinner

A post shared by Ismini Dafopoulou Angelaki (@is__mini) on Jul 27, 2019 at 11:43am PDT

Ενώ στις αναρτήσεις της ξεκίνησε να χρησιμοποιεί και το hastag “preggolife” για την εγκυμοσυνη της.

View this post on Instagram

Probably the sleepiest girl you’ll ever meet #preggolife

A post shared by Ismini Dafopoulou Angelaki (@is__mini) on Jul 31, 2019 at 3:46am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Η Φαίη συνεχίζει τις διακοπές της με τους γιους της! Δες βίντεο!

Νικολέττα Καρρά: Η φωτογραφία από το γάμο της και η εξομολόγηση της! «Ένα μεγάλο μου όνειρο απέτυχε…»

Ελένη Μενεγάκη: Με ροζ μπικίνι βουτά στα νερά της Ψαρρούς! Βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα