Η δήλωση της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου για τη διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη

Τις προηγούμενες ημέρες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που αναφέρονταν στη διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη.

Μάλιστα, πηγή των δημοσιευμάτων ήταν άρθρο της εφημερίδας «Spirto», μέσω του οποίου γινόταν γνωστό πως οι κληρονόμοι του Θέμου Αναστασιάδη είναι η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνας, Φιλιώ, καθώς και η αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της.

Οι οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη διέψευσε το δημοσίευμα κάνοντας λόγο για Fake News.

Αρχικά η αδελφή του Θέμου Αναστασιάδη μέσω ανάρτησης της στο Facebook διέψευσε τα όσα γράφτηκαν ενώ και η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου προχώρησε σε δήλωση στο protothema.gr.

Δήλωση κυρίας Βασιλικής Παναγιωτοπούλου

“Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για σπίτια που αφήνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην οικογένειά του στην Αθήνα και την Ελβετία καθώς και για την ύπαρξη μετρητών και καταπιστευμάτων είναι όλα αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.”

Δήλωση κυρίας Νταιάνας Αναστασιάδου
“Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων «στην προκειμένη ένα ονόματι «SPIRTO»-καμία σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει) γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή η μήνυση. Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!! Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από «σεσημασμένους» πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους-βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους… Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν, τόσο πια αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν…”

Διαβάστε ακόμα:

Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram!

Ελένη Μενεγάκη: Με ροζ μπικίνι βουτά στα νερά της Ψαρρούς! Βίντεο!

Νικολέττα Καρρά: Η φωτογραφία από το γάμο της και η εξομολόγηση της! «Ένα μεγάλο μου όνειρο απέτυχε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα