H Priyanka Chopra σας προτείνει το ωραιότερο date beauty look

Η Priyanka Chopra είναι νιόπαντρη, ερωτευμένη και ευτυχισμένη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σε κάθε της εμφάνιση είναι όλο και πιο λαμπερή και σίγουρα ο σύζυγος της Nick Jonas, έχει να κάνει μ’ αυτό.

Στην τελευταία της έξοδο μάλιστα στο Los Angeles με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ του συζύγου της φρόντισε να τονίσει τις καμπύλες

της και να αποκαλύψει τα τέλεια πόδια της. Στο μακιγιάζ της παρέμεινεσταθερή στο magenta κραγιόν της και το αγαπημένο της smoky eye look. Τα μαλλιά της είναι, ευτυχώς και πάλι καστανά με μερικά διακριτικά highlights. Τα άφησε ελεύθερα να ακουμπούν τους ώμους και με χωρίστρα στη μέση.

Εκείνο όμως που μας εντυπωσίασε είναι η λάμψη που είχαν τα πόδια και το σώμα της χάρη στο shimmering λάδι που είχε απλώσει. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το μεγαλύτερο μυστικό ειδικά για τις βραδινές, καλοκαιρινές σας εξόδους. Επισης είναι τέλειο αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον αγαπημένο σας στο επόμενο ραντεβού σας.

Τα λάδια σώματος με shimmering εκτός από το ότι δίνουν μια τέλεια λάμψη στο δέρμα το ενυδατώνουν αφήνοντας ένα τέλειο άρωμα. Για ακόμη μεγαλύτερη αποτελσματικότητα και ειδικά αν πρόκειται για ιδιαίτερη περίσταση καλό είναι να απλώσετε ένα scrub σώματος ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να χαρίσετε στο σώμα έξτρα απαλότητα.

Δεν υπάρχει λόγος να εφαρμόσετε ενυδατική κρέμα μετά την απολέπιση, το λάδι θα προσφέρει την υγρασία που έχει ανάγκη το δέρμα. Απλώστε το σε στεγνό δέρμα και περιμένετε μερικά λεπτά ώστε να απορροφηθεί εντελώς.

Εσείς πρέπει να φορέσετε ένα υπέροχο φόρεμα που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια και τους ώμους σας. Για τα υπόλοιπα έχουμε φροντίσει εμείς αφού βρήκαμε τα ωραιότερα λάδια σώματος με shimmer στη σύνθεση τους:

The Body Shop Shimering Dry Oil

Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil Rose Gold

Nuxe Huile Prodigeuse Or

Nars Monoi Body Glow

Moroccan Oil Shimmering Body Oil

Διαβάστε ακόμη:

Τα φον ντε τεν που πρέπει να δοκιμάσετε αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ακμή

CFDA Awards: Τα ωραιότερα beauty looks!

Keywords
Τυχαία Θέματα