H Pantone αποκαλύπτει το χρώμα της χρονιάς και είναι ένα από τα αγαπημένα σας

Κάθε χρόνο η Pantone “ψηφίζει” το χρώμα της χρονιάς. Κάποιες φορές συμφωνούμε κάποιες άλλες πάλι απορούμε. Αλλά δεν το σχολιάζουμε γιατί κάτι περισσότερο γνωρίζει.

Και για φέτος νικητής είναι το Living Coral, δηλαδή το κοραλί. Ναι, το αγαπημένο, το καλοκαιρινό, εκείνο που ειδικά στο mani/pedi και ακόμα πιο ειδικά στη χώρα μας κάνει θραύση. Εκείνο που επιμένουμε με το που μπει ο Μάιος ότι ταιριάζει με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και τα πολύχρωμα σανδάλια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη PANTONE (@pantone) στις 5 Δεκ, 2018 στις 3:42 μμ PST

Η ζωντανή απόχρωση με τους χρυσούς υποτόνους που είναι γεμάτη ενέργεια και μας φτιάχνει τη διάθεση. Που μας θυμίζει τα κοράλλια στο βυθό της θάλασσας, εκείνα που χαζεύουμε στα ντοκιμαντέρ.

Το χειμώνα για κάποιο λόγο ανεξήγητο το αφήνουμε στην άκρη παρά το γεγονός ότι οι make up artists το είχαν στην λίστα των trends της σεζόν. Λανθασμένα το έχουμε συνδέσει με το καλοκαίρι αφού ταιριάζει στην Μεσογειακή επιδερμίδα μας όλες τις εποχές.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone) στις 5 Δεκ, 2018 στις 7:06 μμ PST

Είναι ιδανικό τόσο στα χείλη, με ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα όσο και στα ζυγωματικά αφού χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας. Ειδικά το blush αν έχει και μικρές δόσεις shimmer δημιουργεί ένα συγκλονιστικό και glam look. Στα shows της σεζόν το είδαμε και στα μάτια αφού οι mua χάρισαν ένταση στο βλέμμα με τα ωραιότερα και πιο ζωηρά χρώματα. Ένα από τα οποία ήταν και το κοραλί.

Αφού λοιπόν η Pantone το θεωρεί χρώμα της χρονιάς θα πρέπει να το εκμεταλευτούμε και να μην περιμένουμε τις ηλιόλουστες μέρες και τις διακοπές για να το χρησιμοποιήσουμε. Ακόμα και τις γιορτινές μέρες μπορούμε να απλώσουμε ένα κοραλί κραγιόν στα χείλη πηγαίνοντας κόντρα στο κατεστημένο που θέλει το κόκκινο κραγιόν να επικρατεί. Και αν θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο τολμηρές θα ακολουθήσουμε το trend της σεζόν που θέλει μονοχρωμία στο μακιγιάζ και θα χρησιμοποιήσουμε blush και σκιά στην ίδια απόχρωση.

Φροντίζουμε μόνο να έχουν την ίδια υφή και να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση στο χρώμα.

Διαβάστε ακόμη:

Ο tres chic κότσος της Marion Cotillard είναι η ωραιότερη πρόταση για το ρεβεγιόν

To half updo που θα κάνετε μόνες σας και όλοι θα πιστεύουν ότι μόλις γυρίσατε από το κομμωτήριο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα