Ο tres chic κότσος της Marion Cotillard είναι η ωραιότερη πρόταση για το ρεβεγιόν

H Marion Cotillard είναι chic. Και αυτό είναι δεδομένο. Σε κάθε της εμφάνιση μας εμπνέει, τόσο με τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής όσο και με το hair ή make up look. Έχει στο αίμα της τη Γαλλική φινέτσα, είναι γοητευτική, ταλαντούχα και χαμηλών τόνων. Ένας συνδυασμός που μας κάνει συχνά να την ζηλεύουμε.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στο Metier d’ Art

Show Pre-Fall 2019 της Chanel όπου όλοι συζητούσαν για τον κομψό κότσο της με την ανατρεπτική λεπτομέρεια. Θύμιζε Αναγεννησιακό χτένισμα και η Cotillard έμοιαζε με φιγούρα μιας άλλης εποχής. Για την ακρίβεια ο celebrity hairstylist Adir Abergel, που επιμελήθηκε το hair look τράβηξε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω με χωρίστρα στη μέση. Στη συνέχεια δημιούργησε ένα half updo το οποίο κατέληγε σε μια γαλλική πλεξούδα στο κέντρο ακριβώς την οποία στερέωσε στην άκρη των μαλλιών της με μια μικρή μαύρη βελούδινη κορδέλα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 4 Δεκ, 2018 στις 4:34 μμ PST

Ο Abergel φρόντισε να μας δείξει κάθε λεπτομέρεια του χτενίσματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά και step by step την δημιουργία του. Η Cotillard βέβαια είναι από τη φύση της μια πολύ κομψή φιγούρα που εμπνέει τόσο τους hairstyists όσο και τους make up artists ώστε να δημιουργούν τα ωραιότερα look. Παράλληλα τα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη το μακιγιάζ της ακολούθησε την ίδια φιλοσοφία. Ήταν υπέροχο και trend χωρίς αν είναι κραυγαλέο. Τόνισε τα μάτια της τόσο όσο και άπλωσε στα χείλη μια berry απόχρωση που της ταιριάζει απόλυτα.

Αυτό είναι ένα look που θα μπορούσατε να υιοθετήσετε σε μια από τις γιορτινές σας εξόδους ειδικά αν πρόκειται για ένα dinner ή μια συγκέντρωση με φίλους. Ο εναλλακτικός κότσος θα τραβήξει τα βλέμματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία και να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να αντιγράψει τον κότσο.

Γιατί τις φετινές γιορτές θα πρέπει να είστε tres chic!

Διαβάστε ακόμη:

Ο celebrity hair artist Chris Appleton σας δείχνει τρικ για να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας

H Kat Von D σας μεταμορφώνει σε νεράιδες τα φετινά Χριστούγεννα!

Keywords
Τυχαία Θέματα