Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκανε η Φαίη στην Κάτια Δανδουλάκη στον αέρα του Πρω1νού!

Η Φαίη υποδέχτηκε στο Πρω1νό την Κάτια Δανδουλάκη για την οποία ανέφερε: “Όταν έρχεται η στιγμή και λες “ποια καλεσμένη έχουμε αύριο;” και βλέπεις στα χαρτιά σου Κάτια Δανδουλάκη, λες “ωραία θα δω έναν δικό μου άνθρωπο, να τα πω και να πιούμε καφεδάκι”! Η ηθοποιός έσπευσε να τονίσει πως νιώθει το ίδιο: “Και εγώ έτσι νιώθω! Όταν πατάει το πόδι μου το πλατό, νιώθω σπίτι μου”!

Στη συνέχεια η Φαίη της θύμισε πως σε δηλώσεις που έκανε στο Πρω1νό είχε αναφέρει πως κοιμάται αγκαλιά με ένα λούτρινο: “Είπες σε μια συνέντευξη

που έδωσες στην εκπομπή πριν από λίγες ημέρες ότι κοιμάσαι με τον αρκούδο σου”. Τότε η ηθοποιός, εξομολογήθηκε για τη συνήθεια της αυτή: ” Του έχω αδυναμία. Είναι ένα λούτρινο σκυλάκι που όταν το αγκαλιάζω το βράδυ, νομίζω ότι αγκαλιάζω όλους τους αγαπημένους μου μαζί. Δηλαδή είναι σαν η ψυχή όλων των αγαπημένων μου. Το έκανα δώρο στον εαυτό μου όταν πήγα να δω μια πολύ αγαπημένη μου φίλη στο νοσοκομείο και επειδή της πήρα το σκυλάκι αυτό και μετά πήρα ένα σε εμένα και σε μια άλλη κοντινή μου φίλη το ίδιο. Έχουμε και οι τρεις”!

Με αφορμή τις δηλώσεις της αυτές, η Φαίη μαζί με την ομάδα της εκπομπής της αποφάσισαν να κάνουν δώρο στη Κάτια Δανδουλάκη έναν μεγάλο λούτρινο αρκούδο! “Αυτό είναι το ωραιότερο! Δεν υπάρχει αυτό το δώρο παιδιά! Πρέπει να πάρω άλλο σπίτι για να χωρέσει.”, είπε με χιούμορ η ηθοποιός, η οποία ενθουσιάστηκε με το δώρο της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σάσα Μπάστα: “Έχω κανονίσει και φωτογράφο στη διάρκεια του τοκετού”!

Keywords
Τυχαία Θέματα