H NASA δημιούργησε ένα άρωμα που έχει την εσάνς του διαστήματος!

Όλες έχετε αναρωτηθεί έστω και μια στιγμή στη ζωή σας αν υπάρχει ζωή πέρα και έξω από το πλανήτη Γη.  Επίσης θα θέλατε ίσως να γνωρίζετε πως μυρίζει στο διάστημα. Σ’ αυτό απάντηση μπορούν να δώσουν μόνο οι αστροναύτες αφού είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που το έχουν επισκεφτεί. Αυτοί οι ιδιαίτερη κατηγορία που έχει την πιο ιδιαίτερη ‘δουλειά” του κόσμου κι εκείνη για πολλούς είναι όνειρο ζωής.

Η NASA από την άλλη γνωρίζει τι συμβαίνει εκεί έξω καθώς και τη μυρωδιά και μάλιστα δεν κράτησε το συγκεκριμένο

μυστικό επτασφράγιστο. Αντίθετα, δημιούργησε ένα άρωμα που έχει την εσάνς του διαστήματος! Ονομάζεται Eau de Space και σας έχουμε όλες της λεπτομέρειες.

Η εσάνς είναι αποτέλεσμα του χημικού Steve Pearce, ο οποίος συνεργάστηκε με τη NASA γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Οι έρευνες ξεκίνησαν το 2008 και κατάφερε να ολοκληρώσει το project φέτος. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Editorji (@editor_ji) στις 29 Ιούν, 2020 στις 7:27 πμ PDT

Κι αν θέλετε να μάθετε πώς μυρίζει, εμείς και ο product manager του αρώματος, Matt Ricmond, είμαστε εδώ για να σας το αποκαλύψουμε: Η σύνθεση του αποτελείται από πυρίτιδα, raspberries, ψημένη μπριζόλα (!) και ρούμι. Το άρωμα κυκλοφορεί τον ερχόμενο Οκτώβριο και στοιχίζει 15 δολάρια. 

Ο λόγος δημιουργίας του συγκεκριμένου αρώματος, σύμφωνα με τον Richmond, είναι καθαρά εκπαιδευτικός. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Η NASA προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου οι μαθητές των ΗΠΑ να μάθουν όσα περισσότερα πράγματα γίνεται για το STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) που λειτουργεί ως βιωματική εκπαίδευση. Ενδιαφέρον δε λέμε.

Και κάτι ακόμη: Η NASA έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για τη δημιουργία ενός ακόμη αρώματος που θα ονομάζεται Smell of the Moon. Και απ’ ότι καταλαβαίνουμε έπεται συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Βαφή φρυδιών: Θα την φτιάξετε μόνες σας σε λίγα λεπτά με 3 υλικά (video)

Dry shampoo: Προσφέρουν όγκο και ανανέωση και έχουν τέλειο άρωμα -5 για να επιλέξετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα