“Λύγισε” η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής: “Δεν μπορώ να μιλήσω…”

Τελευταία εκπομπή σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη και στην έναρξη της, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με βουρκωμένα ματιά. Η κάμερα τη συνάντησε στο άδειο – πια – καμαρίνι της και την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της στο πλατό.

Η παρουσιάστρια που αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Alpha, αλλά και να αποχωρήσει από την τηλεόραση, ιδιαίτερα φορτισμένη μίλησε στους τηλεθεατές για το τεράστιο κεφάλαιο της ζωής της που κλείνει σήμερα.

“Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε

είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους”, είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γεροντιδάκης-Πετεβή: “Έρχονται πολύ δυνατές σκηνές στις ‘Άγριες Μέλισσες’ που δεν θα το πιστεύετε” 

Η Λίτσα Πατέρα δίνει το καλό παράδειγμα: Η κίνησή της που συγκίνησε τη Φαίη!  

Όσα είπε η Φαίη για την Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την αποχώρησή της από την τηλεόραση  

Keywords
Τυχαία Θέματα