Τζιν φούστα: Έτσι τη φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες του instagram!

Το τζιν ύφασμα αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ντουλάπα μας αυτό το καλοκαίρι καθώς οι top τάσεις της σεζόν περιλαμβάνουν τζιν σορτσάκια, ξεβαμμένα και σκισμένα τζιν,

τζιν βερμούδες αλλά και denim φούστες. Οι τζιν μίνι φούστες γίνονται must και γνωστές instagrammers μας δείχνουν πώς να τις προσθέσουμε στο καθημερινό μας στιλ για να το ανανεώσουμε.

#1. Η Julie Sarinana συνδυάζει τη μίνι τζιν φούστα της με κίτρινο πουκάμισο και φλατ πέδιλα και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό look που μας κερδίζει. Οι τζιν φούστες με ξέφτια στο τελείωμα και ανοιμοιόμορφο ύψος είναι must και χαρίζουν στιλ χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις υπερβολικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

dressed for that LA sunshine.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) στις 24 Ιούν, 2020 στις 12:37 μμ PDT

#2. Η λευκή τζιν φούστα είναι ακόμα μια επιλογή που μπορείς να κάνεις αν θέλεις να υιοθετήσεις και εσύ το trend της denim skirt! Φόρεσε τη φούστα σου με απλά tank tops ή t-shirts και δημιούργησε μοναδικά looks που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

View this post on Instagram

@world_fashion_styles

A post shared by street_style_paris (@street_style_paris) on Jun 26, 2020 at 6:34am PDT

#3. Η μαύρη ψηλόμεση τζιν φούστα σε πιο στενή γραμμή είναι επίσης must και μας αρέσει όταν συνδυάζεται με crop tops. Ολοκλήρωσε το look με πάνινα παπούτσια, dad sneakers ή εσπαντρίγιες και είσαι έτοιμη για άνετες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μέσα στην πόλη.

View this post on Instagram

#todaysoutfit •Anzeige• Wir sind schon auf dem Weg zum #Eibsee Ich hoffe so sehr, dass wir Glück mit dem Wetter haben Aber Hauptsache einfach mal ein paar Tage weg … Habt einen schönen Tag #Ootd #outfit #outfitinspo #wiwt #fashioninspo #dressingroom #ankleidezimmer #denimskirt #americanstyle #fashionblogger #outfitinspo

A post shared by JAQUELINE VAZZOLA (@fashionpuglady) on Jun 30, 2020 at 2:17am PDT

#4. Η Negin Mirsalehi ποντάρει επίσης στο λευκό τζιν. Η γνωστή influencer με τους εκατομμύρια followers, συνδυάζει την τζιν φούστα της με ασορτί λευκό denim jacket και κερδίζει τις εντυπώσεις. Υιοθέτησε και εσύ την τάση που λανσάρει η Negin Mirsalehi φορώντας την αγαπημένη σου φούστα μόνο με ένα ασορτί jacket.

View this post on Instagram

Wear white and cute @apmmonaco pieces when you’re tan. #apmmonaco

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on Nov 23, 2019 at 7:45am PST

Διαβάστε ακόμα: Τζιν βερμούδα: Θα τη φορέσεις όλο το Καλοκαίρι μέχρι και το Φθινόπωρο

Πώς θα αξιοποιήσεις κάθε ρούχο που έχεις στην ντουλάπα σου ώστε να κάνεις μοναδικές εμφανίσεις όλη τη σεζόν! (VIDEO)

Viral Trend: To πλεκτό bucket hat είναι η τελευταία λέξη της μόδας και μπορεί να σου το φτιάξει και η γιαγιά σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα