H Meghan Markle βρίσκεται στο Λονδίνο και όλοι μιλούν για τα μαλλιά της!

H Meghan Markle και ο πρίγκηπας Harry βρίσκονται στο Λονδίνο για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση πως θέλουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Meghan μιας και είναι η πέτρα του σκανδάλου. Οι Βρετανοί δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι αποφάσισαν από εδώ και στο εξής να μείνουν μόνιμα στον Καναδά και κυρίως να μην είναι πλέον μέλη της Βασιλικής οικογένειας.

Η Meghan φόρεσε ένα υπέροχο τιρκουάζ φόρεμα της Victoria Beckham

στην εμφάνιση της στα Endeavour Fund Awards. Πρόκειται για βραβεία που τιμούν τους τραυματίες βετεράνους του στρατού που αθλούνται προκειμένου να ανακάμψουν αλλά και να βοηθήσουν όλους όσοι αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Έδειχνε χαρούμενη και super λαμπερή αφού πλέον είναι απελευθερωμένη μιας και δεν χρειάζεται να ακολουθεί τους αυστηρούς κανόνες του παλατιού. Τα ζυγωματικά της είχαν έντονο bronzer φινίρισμα και τα χείλη της μια γλυκιά berry απόχρωση.

Το twitter πήρε φωτιά βέβαια και οι θαυμαστές της χαρακτήρισαν το beauty look της “freedom glow” αφού στ’ αλήθεια έλαμπε ολόκληρη. Μην ξεχνάτε πως είχε σχολιαστεί έντονα παλιότερη εμφάνιση της επειδή είχε απλώσει shimmer κρέμα σώματος στο ντεκολτέ μιας και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να ακολουθούν τις τάσεις χρησιμοποιώντας τέτοιους είδους προϊόντα.

Photo: Karwai Tang/Getty Images/Ideal Image

Εκείνο όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση τόσο στον Τύπο όσο και στους fans ήταν τα πολύ μακριά της μαλλιά. Η Markle τα είχε πιάσει σε μια χαμηλή αλογοουρά η οποία ακουμπούσε, σχεδόν στη μέση της και οι ειδικοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για extensions και όχι για τα δικά της μαλλιά.

Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε το μήκος των μαλλιών της ήταν σαφώς μικρότερο λένε όσοι ασχολούνται με τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Η Meghan όμως απελευθερώθηκε πλέον και μπορεί να υιοθετεί όποιο beauty look αγαπά. Και το συγκεκριμένο είναι στ’ αλήθεια υπέροχο. Προφανώς επιστρέφει στην παλιά, αγαπημένη εικόνα της. Την Markle Sparkle!

Διαβάστε ακόμη:

Το hairstyle που είδαμε στον οίκο Chanel είναι το πιο κομψό ever

Η Betina Goldstein δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό romantic glam nail art που πρέπει να αντιγράψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα