Καστορέλαιο: Βοηθά στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων τελικά; Οι ειδικοί απαντούν

Όλες μας θέλουμε μακριές και πυκνές βλεφαρίδες. Αυτός είναι ο λόγος που δεν βγαίνουμε ποτέ από το σπίτι χωρίς μάσκαρα. Το ζητούμενο βέβαια είναι να έχουν μήκος και όγκο ακόμη κι όταν δεν την χρησιμοποιούμε.

Οι ειδικοί κατά καιρούς μας προτείνουν λύσεις και προϊόντα που τις δυναμώνουν και τις κάνουν να δείχνουν τέλειες. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα όλοι μιλούν για το καστορέλαιο και τη δράση του όσο αφορά τη σωστή ανάπτυξη των βλεφαρίδων.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Οι ειδικοί είναι και πάλι εδώ

ώστε να μας δώσουν απαντήσεις. 

Το καστορέλαιο χαρίζει πράγματι θρέψη και λάμψη στις βλεφαρίδες αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως βοηθά ώστε να αποκτήσουν μήκος, δύναμη και όγκο. Παράλληλα τους χαρίζει έξτρα υγρασία.

Άλλωστε γνωρίζετε πως όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μαλλιά, αν η τρίχα είναι σωστά ενυδατωμένη τόσο αναπτύσσεται σωστά και είναι υγιής. Στην ουσία, λοιπόν το καστορέλαιο ναι μεν τις φροντίζει χωρίς αυτό να σημαίνει πως τις βοηθά να μεγαλώσουν και να μοιάζουν σαν ψεύτικες. 

Μπορείτε λοιπόν να απλώνετε μικρή ποσότητα κάθε βράδυ. Ποτίστε μια μπατονέτα με καστορέλαιο και απλώστε το στη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων. Αφήστε το να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και ξεπλύνετε καλά το επόμενο πρωί με το αγαπημένο σας προϊόν ντεμακιγιάζ.

Διαβάστε ακόμη:

Η Betina Goldstein δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό romantic glam nail art που πρέπει να αντιγράψετε

10+1 hairstyles που πρέπει να αντιγράψετε μέσα στο Μάρτιο

Keywords
Τυχαία Θέματα