My style rocks: Η Κιάρα έκανε πασαρέλα με “ύμνο” του ΠΑΣΟΚ και η Ευρυδίκη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της!

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη συμμετέχει στον φετινό κύκλο του My Style Rocks και έχει απασχολήσει αρκετά, καθώς οι κριτές και οι συμπαίκτριες της θεωρούν ότι συνεργάζεται με στυλίστα.

Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, η Κιάρα Μαρκέζη αποφάσισε να παρουσιάσει το κόνσεπτ της, υπό τους ήχους του Carmina Burana”που ταυτίστηκε με το ΠΑΣΟΚ.

Η

κίνησή της αυτή, ενόχλησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία τη βαθμολόγησε με “1” και σχολίασε: “Χαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλα “1” γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media που μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε «είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε…» . Έχω πάρει πραγματικά θέση. Είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για εσένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για εσένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσεις”.

Η Κιάρα Μαρκέζη απάντησε στη συμπαίκτρια της: “Από τη στιγμή που παίρνω πολλά hate comments για την οικογένειά μου, θεώρησα ότι κάτι που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι δεν είναι κακό για εμένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τα σχόλια της Μαίρης Συνατσάκη για τις Βίκυ Καγιά-Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το MadWalk! 

Οι φάρσες που θα δούμε απόψε στο Best Friend’s Fear-Τα… “θύματα” του Σάββα Πούμπουρα 

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Big Brother με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη! 

Keywords
Τυχαία Θέματα