H Meghan Markle τις περισσότερες φορές δημιουργεί μόνη της το make up look και ο λόγος έιναι σημαντικός

Η Meghan Markle μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει beauty icon. Και δεν είναι μόνο αυτό, δημιούργησε και νέα τάση. Μια νέα “σχολή” που υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα no make make up look ακόμη κι αν πρόκειται για την ημέρα του γάμου μιας γυναίκας.

Το wedding

make up look της δημιούργησε φρενίτιδα με αποτέλεσμα οι νύφες να εμφανίζονται στην τελετή του γάμου τους σχεδόν άβαφες. Με δροσερή επιδερμίδα, μια απαλή λάμψη στα ζυγωματικά, lip balm με χρώμα στα χείλη και μάσκαρα.

Στη συνέχεια είδαμε το συγκεκριμένο μακιγιάζ και στις πασαρέλες. Και αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Ο προσωπικός make up artist της Markle, Daniel Martin, έκτοτε έγινε το ένας απο τους διασημότερους και σε συνεντεύξεις του αποκάλυψε μικρά μυστικά και τρικ που ακολούθησε ώστε η πελάτισσα του να είναι εκθαμβωτική μεν αλλά όχι υπερβολική. Και το επιτρέπει και η θέση της πλέον. Δεν είναι απλά μια ηθοποιός, είναι σύζυγος του πρίγκιπα Harry και Δούκισσα του Sussex.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official) στις 6 Απρ, 2019 στις 11:58 μμ PDT

O Martin όμως πρόσφατα μαρτύρησε και ένα ακόμη μυστικό: Η Meghan κάνει συνήθως μόνη της το μακιγιάζ. Γνωρίζει πολύ καλά το πρόσωπο της, τις υφές και τις αποχρώσεις που τις ταιριάζουν αλλά και το αποτέλεσμα που θέλει. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις ιδιαίτερα επίσημες περιστάσεις σε όλες τις υπόλοιπες βάφεται μόνη της. Άλλωστε για αρκετά χρόνια βρέθηκε δίπλα σε πολλούς και σημαντικούς beauty experts που της έμαθαν όλα τα μυστικά του make up. Τόσο σε γυρίσματα που έλαβε μέρος όσο και σε φωτογραφήσεις. Επίσης έχει ταλέντο σε αυτό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο make up artist που την επιμελείται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official) στις 28 Ιαν, 2019 στις 2:21 μμ PST

Παράλληλα χρησιμοποιεί πολύ συγκεκριμένα προϊόντα κι εκείνο που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έχει λαμπερή επιδερμίδα και υγιή όψη. Οπότε φροντίζει σε βάθος το δέρμα της με αποτέλεσμα ακόμη και το πιο απαλό και διακριτικό μακιγιάζ να δείχνει τέλειο πάνω της.

Διαβάστε ακόμη:

H Kylie Jenner λανσάρει ακόμη ένα προϊόν μακιγιάζ και η ονομασία του είναι πράγματι ιδανική

Το νέο σας άρωμα είναι τροπικό και σας πάει βόλτα στο Miami!

Keywords
Τυχαία Θέματα