H Kim Kardashian «ρίχνει» το internet ξανά με την πιο γυμνή της εμφάνιση ever!

H Kim Kardashian ξέρει πώς να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της και αυτό πέτυχε για μια ακόμα φορά στη νέα της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Η γνωστή star πήγε στα Hollywood Beauty Awards χθες το βράδυ και προκάλεσε με την πολύ σέξι και αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Η Kim φόρεσε μια μαύρη τουαλέτα του σχεδιαστή Thierry Mugler η οποία είχε εντυπωσιακά cutouts σε διάφορα σημεία. Το μεγαλύτερο πάνω μέρος της τουαλέτας ήταν εκτεθειμένο και η Kim ολοκλήρωσε το look της με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η vintage τουαλέτα του Thierry Mugler είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Haute Couture κολεξιόν του οίκου για την άνοιξη/καλοκαίρι 1998.

H μαύρη τουαλέτα της Kim είχε επίσης ένα πολύ εντυπωσιακό σκίσιμο στο πλάι και η ίδια ολοκλήρωσε το σέξι look της με έναν αυστηρό κότσο και μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Δες την τουαλέτα όπως είχε παρουσιαστεί στο show του οίκου το 1998.

H Kim λατρεύει να αποκαλύπτει διάφορα σημεία του σώματός της και πάντα οι εμφανίσεις της είναι σέξι, ακόμα και όταν είναι πιο…ντυμένη. Παρακάτω μπορείς να δεις μερικές από τα πιο πρόσφατα looks που έχει υιοθετήσει η γνωστή star. Στην καθημερινότητά της επιλέγει συνήθως κολάν, βερμούδες και crop tops, ενώ στις βαρδινές εξόδους ποντάρει σε πολύ στενά φορέματα, σέξι κοστούμια και αποκαλυπτικές τουαλέτες.

Διαβάστε ακόμα: 5 καθημερινά looks της διάσημης blogger Leonie Hanne που θα σε εμπνεύσουν να αλλάξεις το στιλ σου

Keywords
Τυχαία Θέματα