H Katherine Langford άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney

Το trend της σεζόν στο χρώμα των μαλλιών είναι αναμφισβήτητα το κόκκινο. Όλο και περισσότερες celebrities το έχουν ήδη υιοθετήσει με εξαίρεση την Emma Stone που μάλλον το βαρέθηκε και το γύρισε το καστανό.

Με την αλλαγή της χρονιάς μάλιστα και στο πλαίσιο της ανανέωσης οι stars έτρεξαν στους προσωπικούς τους hairstylists ώστε να αποκτήσουν νέα απόχρωση στα μαλλιά τους και ταυτόχρονα διαφορετικό

look. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και η Katherine Langford η οποία πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμός φωτογραφία με το νέο της χρώμα. Αποχωρίστηκε το καστανό που είχε χρόνια τώρα, για χάρη μια έντονης κόκκινης απόχρωσης που την κάνει να μοιάζει με πριγκίπισσα ταινίας του Disney. Και την Ariel μην σας πω δηλαδή, την γοργόνα.

H Langford είχε αναγκαστεί παλιότερα να βάψει τα μαλλιά της ξανθά για τις ανάγκες του ρόλους της στην ταινία Spontaneous αλλά πολύ γρήγορα τα επανέφερε στο φυσικό τους μιας και ποτέ δεν ήθελε να είναι ξανθιά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATHERINE LANGFORD (@katherinelangford) στις 20 Ιαν, 2019 στις 8:46 πμ PST

Tον τελευταίο καιρό όπως η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξη της ήθελε μεν να κάνει μια αλλαγή αλλά δεν μπορούσε να αποφασίσει. Αυτός είναι ο λόγος που έκανε πρόβες με τον προσωπικό της haircolorist χρησιμοποιώντας τρέσες και extensions αρχικά ώστε να καταλήξουν στην απόχρωση. Εκείνη ξετρελάθηκε με το έντονο κόκκινο-χάλκινο και τελικά το αποφάσισε.

Η αλήθεια είναι ότι πολύ της ταιριάζει αφού φωτίζει όλο της το πρόσωπο και της χαρίζει ένα ονειρεμένο look. Αν κρίνουμε μάλιστα και από τα 2 εκατομμύρια περίπου likes που έχει συγκεντρώσει κάτω από τη φωτογραφία με το νέο της χρώμα αρέσει πολύ και στους θαυμαστές της.

Αν λοιπόν είστε καστανές και το σκέφτεστε μάλλον ήρθε η ώρα να το αποφασίσετε. Πρέπει απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι είναι ένα δύσκολο χρώμα που θέλει εξαιρετική φροντίδα αφού έχει την τάση να ξεθωριάζει με τα λουσίματα. Είναι όμως τόσο ωραίο που αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Ο κότσος “μπανάνα” είναι cult και κάνει θραύση στο Instagram

Οι celebrity haircolorists ανατρέπουν τα δεδομένα για τη χρήση του μοβ σαμπουάν

Keywords
Τυχαία Θέματα