Η Victoria Beckham συνδυάζει μοναδικά την animal print τάση

To στιλ της Victoria Beckham είναι πάντα μοναδικό και σε κάθε της εμφάνιση ξέρει πώς να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια διαθέτει εκπληκτικό στιλ και κάνει πάντα μοναδικούς συνδυασμούς σε κάθε look που αποφασίζει να υιοθετήσει.

Η γνωστή σχεδιάστρια έκανε πριν λίγες ώρες μια ακόμα υπέροχη εμφάνιση

επιλέγοντας να συνδυάσει animal print πουκάμισο σε καφέ χρώμα, με κατακόκκινη παντελόνα, μαύρο παλτό και ασορτί animal print τσαντάκι.

Η ίδια συνοδευόταν από τον σύζυγό της και μαζί πήγαν να γιορτάσουν το λανσάρισμα της νέας της κολεξιόν σε συνεργασία με το γνωστό brand Reebok.

To κόκκινο χρώμα συνδυάζεται τέλεια με animal prints και επιπλέον είναι μια απόχρωση που αποτελεί huge trend τη φετινή σεζόν και αναμένεται να φορεθεί ακόμα περισσότερο και την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι του 2019.

Δες μερικές ακόμα φωτογραφίες από το υπέροχο look της Victoria Beckham.

H Victoria Beckham έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα animal prints και πολλές φορές στο παρελθόν τα έχει υιοθετήσει στο καθημερινό της look με κάποιον τρόπο. Δες στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο ωραία outfits που έχει επιλέξει στο παρελθόν και πάρε ιδέες για να εξελίξεις και το δικό σου προσωπικό στιλ.

Διαβάστε ακόμα: Τι να φορέσεις όταν νιώθεις πως δεν έχεις να φορέσεις τίποτα (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα