Η Kristen Stewart τερμάτισε το monochromatic look και είναι απλά συγκλονιστική

Η Kristen Stewart έχει καταφέρει να γίνει beauty και fashion icon χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Δεν έχει την κλασική ομορφιά του Hollywood με τις ανάλαφρες, τέλειες, μακριές μπούκλες, το τέλειο μακιγιάζ και το εξεζητημένο outfit. Και κάπου μέσα σε όλα αυτά κρύβεται η επιτυχία

της. Ακόμα κι όταν την συλλαμβάνει ο φακός να βγαίνει από το σπίτι της με σκισμένο τζιν, αχτένιστη σαν να ξύπνησε μόλις, χωρίς make up και με ένα καφέ στο χέρι καταφέρνει να δείχνει το απόλυτο icon.

Στην τελευταία της εμφάνιση βέβαια στο Couture Show Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 του Οίκου Chanel είχε περιποιηθεί. Και το σύνολο που φορούσε είχε την υπογραφή του γνωστού Οίκου (είναι άλλωστε το πρόσωπο της καμπάνιας αρώματος) αλλά και το μακιγιάζ ακολουθούσε τις τάσεις της επόμενης άνοιξης. Αυτό όμως που έκανε και μας ξετρέλανε είναι το απόλυτο monochromatic look που υιοθέτησε. Και δεν μιλάμε απλά για το τρίπτυχο σκιά ματιών, ρουζ, κραγιόν. Αλλά για κραγιόν, βερνίκι νυχιών και γυαλιά ηλίου!

Ανατρεπιτική όπως πάντα έγινε η χαρά των φωτογράφων αφού ο συνδυασμός ήταν απλά συγκλονιστικός. Το έντονο πορτοκαλί κραγιόν φώτισε την ανοιχτή επιδερμίδα της. Το βερνίκι νυχιών ανέδειξε τα κοντά αλλά περιποιημένα νύχια της και οι πορτοκαλί φακοί στα γυαλιά είχαν μια rock και punk πινελιά που θα δούμε παντού την επόμενη σεζόν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Stewart Brasil (@kstewartbr) στις 22 Ιαν, 2019 στις 7:06 πμ PST

Μια ακόμα έκπληξη κρυβόταν βέβαια πίσω από τα γυαλιά αφού το μακιγιάζ στα μάτια της έγινε με την δεύτερη μεγαλύτερη τάση της επόμενης σεζόν, το πράσινο χρώμα. Επέλεξε ένα smoky eye με με έντονες γωνίες σε σκούρα πράσινη απόχρωση. Για να γίνει ακόμη πιο δραματικό το look δημιούργησε ένα έντονο περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο με μαύρο μολύβι. Τα φρύδια της είχαν απίστευτη ένταση ενώ οι βλεφαρίδες της απέκτησαν μήκος αξιοζήλευτο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beau Nelson (@beau_nelson) στις 23 Ιαν, 2019 στις 1:06 πμ PST

Το make up της Stewart αλλά και το ιδιαίτερο monochromatic look είναι ότι ωραιότερο έχουμε δει μέχρι τώρα. Και φυσικά το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Περιμένουμε την επόμενη εμφάνιση της στα Oscar γιατί είναι σίγουρο ότι θα μας απασχoλήσει και πάλι.

Διαβάστε ακόμη:

H Kaia Gerber φόρεσε το πιο εντυπωσιακό αξεσουάρ μαλλιών ever

Ο κότσος “μπανάνα” είναι cult και κάνει θραύση στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα