H Kate Middleton εντυπωσιάζει την ημέρα του Πάσχα στο Λονδίνο με θαλασσί σύνολο!

Η Κate Middleton τράβηξε και πάλι τα βλέμματα πάνω της καθώς πήγε με τον Πρίγκιπα William και τη βασιλική οικογένεια στην εκκλησία για να γιορτάσουν την ημέρα του Πάσχα.

The Look
Η Δούκισσα του Cambridge εντυπωσίασε φορώντας ένα θαλασσί

σύνολο Alexander McQueen και ασορτί καπέλο Jane Taylor. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σουέντ γοβάκια Emmy London και εντυπωσιακά κοσμήματα. To σύνολο της Kate αποτελούνταν από παλτό και φόρεμα τα οποία η ίδια συνδύασε με θαλασσί clutch. To υπέροχο καπέλο της κοστίζει 1.192 ευρώ και μπορείς να το δεις εδώ!

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια φήμη πως ο Πρίγκιπας William απάτησε την Kate όταν εκείνη ήταν έγκυος αλλά εμείς πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι απλά φήμες και τίποτα περισσότερο. Οι δυο τους φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι και στη δημόσια έξοδο που έκαναν το Πάσχα κοιτάζονταν συνεχώς, μίλαγαν και γέλαγαν.

Η απόχρωση που επέλεξε για την εμφάνισή της η Kate δεν ήταν τυχαία. Η Δούκισσα παρακολουθεί τη μόδα και της αρέσει να ακολουθεί κάποιες από τις τάσεις της. Φυσικά δεν μπορεί να ακολουθεί όλα τα trends πιστά, λόγω της θέσης της αλλά όσον αφορά τις αποχρώσεις λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς. Το ανοιχτό γαλάζιο είναι ένα από τα must trends της άνοιξης και είναι επίσης ένας τόνος που η Kate αγαπάει ιδιαίτερα.

Όλες οι παλ αποχρώσεις θα φορεθούν πολύ τώρα αλλά και το καλοκαίρι και ειδικά το θαλασσί και το μοβ είναι 2 από τα πιο popular χρώματα. Αν δεν είσαι τύπος των παλ τόνων τότε μην αγχώνεσαι γιατί φέτος οι σχεδιαστές ποντάρουν πάρα πολύ και στα bold χρώματα τα οποία θα κυριαρχήσουν!

Διαβάστε ακόμα: Φανταστικές προτάσεις για να ντυθείς με athleisure style μέσα στην Άνοιξη (VIDEO)

Τα νέα shoe trends που πρέπει να δοκιμάσεις (ειδικά αν φοράς τζιν καθημερινά)

Τα πιο ωραία boho σύνολα στο 2o Σαββατοκύριακο του Coachella Festival 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα