H Jennifer Lopez υιοθέτησε ήδη το ωραιότερο beauty look της Άνοιξης

Την Jennifer Lopez την αγαπάμε πολύ και το γνωρίζετε. Είναι η Λατίνα της καρδιάς μας. Κάθε της εμφάνιση είναι πηγή έμπνευσης για όλες μας ξεκινώντας από τα μαλλιά της. Είτε είναι μακριά με τα extensions που της τοποθετεί ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton, είτε lob και sleek θυμίζοντας Παριζιάνα είτε με τις φυσικές τους μπούκλες είναι

απλά υπέροχα. 

Για τις λάμψεις στην επιδερμίδα της, τι να πει κανείς; Είναι εμβληματικές και κάνουμε ότι μπορούμε για να ανακαλύψουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που ακολουθούμε στο Instagram τον προσωπικό της make up artist Scott Barnes. Τα nude και λαμπερά χείλη της είναι ένα ακόμη σημείο αναφοράς όπως επίσης και οι γήινες μεταλλικές σκιές στα μάτια της.

Το μανικιούρ της είναι πάντα περιποιημένο και υπέροχο χάρη στο ταλέντο του Tom Bachic, τον nail artist των celebrities. Η Lopez λατρεύει τα μακριά νύχια και τα εξεζητημένα nail artsts και στις τελευταίες της εμφανίσεις υιοθέτησε μερικά από τα ωραιότερα. 

Και τώρα έρχεται με ένα  μονοχρωματικό beauty look απλά συγκλονιστικό. Συνδύασε το ίδιο απίθανο χρώμα σε μάτια και νύχια, σε ένα από τα ωραιότερα ανοιξιάτικα looks ever. Η απόχρωση της λεβάντας που άπλωσε σε όλο το πάνω βλέφαρο είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends και αναδεικνύουν τόσο τον τόνο της επιδερμίδας της όσο και το χρώμα των ματιών της με τον καλύτερο τρόπο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα