Mix prints: 5 ιδέες για να υιοθετήσεις την πιο δυναμική και πολύχρωμη τάση της Άνοιξης

Αν έχεις παρακολουθήσει λιγάκι τα social media, τις εμφανίσεις των stars και τα top trends της νέας σεζόν τότε σίγουρα θα έχεις δει πως τα mix prints αποτελούν μια από τις πιο δυναμικές τάσεις.

Τα συγκεκριμένα prints μπορούν να φορεθούν και να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους κι εμείς στο Faysbook θα σου δείξουμε πώς να τα υιοθετήσεις με τους πιο safe τρόπους, ώστε να μην φανείς καθόλου…υπερβολική!

Επίλεξε

έναν τύπο σχεδίου και παίξε με τις αποχρώσεις. Μπορείς, για παράδειγμα, να ντυθείς από την κορυφή ως τα νύχια με φλοράλ επιλέγοντας διαφόρων ειδών φλοράλ σε διαφορετικά μεγέθη και υφάσματα.

H γνωστή ηθοποιός Lupita Nyong’o έκανε πρόσφατα μια εμφάνιση που μας δίνει την ιδέα για ένα ακόμα σύνολο που μπορούμε να δημιουργήσουμε κι εμείς. Ανακάτεψε πολλά διαφορετικά prints (τουλάχιστον 3 ή 4) και δημιούργησε μια πολύχρωμη όαση…πάνω σου!

Μπορείς επίσης να συνδυάσεις διαφορετικά prints που έχουν όμως την ίδια χρωματική βάση. Για παράδειγμα ένα πουκάμισο με γεωμετρικά σχέδια με μια φλοράλ φούστα ταιριάζουν τέλεια αρκεί να είναι σε παρόμοιους τόνους.

Στα καταστήματα θα βρεις σίγουρα παντελόνια και φούστες που είναι φτιαγμένα με πολλά prints. Διάλεξε μια κυρίαρχη απόχρωση του παντελονιού ή της φούστας σου και φόρεσέ την σε μονόχρωμο μπλουζάκι.

Αυτή την άνοιξη κυριαρχούν τόσο οι bold αποχρώσεις όσο και οι παλ τόνοι! Διάλεξε ό,τι prints θέλεις σε παλ τόνους και φόρεσέ τα με ένα ζευγάρι παπούτσια σε έντονο χρώμα για να δημιουργήσεις την τέλεια αντίθεση!

Tip! Αν παρ’όλα αυτά δεν τολμάς εύκολα να συνδυάσεις πολλά διαφορετικά prints μεταξύ τους μπορείς να τολμήσεις αυτή την τάση στα αξεσουάρ σου. Βρες τσαντάκια ή ζώνες που είναι σχεδιασμένα με πολλά σχέδια και υιοθέτησέ τα μαζί με ένα μονόχρωμο look.

Διαβάστε ακόμα: Δες πώς φοράνε τα sneakers τους γυναίκες με στιλ σε όλο τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα