Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τον Ογκουνσότο που προκάλεσε χαμό!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου ανακοίνωσε στους παίκτες την είσοδο του Πάτρικ Ογκουνσότο στο ριάλιτι.

“Πολύ σύντομα θα έρθει μία ακόμα προσθήκη για την ελληνική ομάδα. Και όπως μπορεί ήδη να υποψιάζεστε αυτή η νέα προσθήκη, αυτός ο νέος παίκτης, είναι ότι το πιο πιθανό είναι να τον γνωρίζετε. Ο καινούργιος παίκτης της ελληνικής ομάδας, ο παίκτης που θα έρθει σε λίγες

μέρες και πλέον θα αγωνίζεται με την ελληνική ομάδα είναι…”, ανέφερε και αποκάλυψε το όνομα του Πάτρικ Ογκουνσότο βάζοντας στους παίκτες να ακούσουν ένα ηχητικό. Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν κατάλαβαν για ποιον πρόκειται, ενθουσιάστηκαν.

Φυσικά, παρακολουθήσαμε και τη διαδικασία της αποχώρησης, στην οποία ανακοινώθηκε από τον παρουσιαστή πως το ταξίδι στο ριάλιτι επιβίωσης τελειώνει για τον Βασίλη Σίμο.

Ο παίκτης μιλώντας για την εμπειρία του στο παιχνίδι, ανέφερε: “Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, ήταν ένα όνειρο ζωής. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Βέβαια δεν κατάφερα να δείξω πάρα πολλά πράγματα. Ναι μεν ήρθα νωρίς στο παιχνίδι με πέντε, έξι μέρες διαφορά, αλλά πιστεύω είναι πολύ νωρίς για να αποχωρήσω. Θα αποχωρήσω έχοντας γνωρίσει κάποια άτομα, τα οποία έχω μέσα στην καρδιά μου. Ίσως και να είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτό και είναι και ο λόγος που ήρθα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Βασικά ήταν δύο οι λόγοι, ο ένας είναι προσωπικός και ήθελα να το πω σε περίπτωση που προχωρούσα στο παιχνίδι. Αλλά ο άλλος ήταν να γνωρίσω κάποια άτομα και να φύγω λίγο από αυτή την καθημερινότητα που κάποιες φορές δεν την αντέχεις”.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Λαζόπουλος περιγράφει το περιστατικό με τον Κούγια και αποκαλύπτει: “Θα ακολουθήσω τη νομική οδό…”

Keywords
Τυχαία Θέματα