Masterchef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Το Mystery Box αυτή τη φορά στο MasterChef έκρυβε μια ακόμα μπάμπουσκα που ιντρίγκαρε τους διαγωνιζόμενους. Η επιλογή, που θα έκαναν οι παίκτες, θα τους στερούσε όχι μόνο χρόνο αλλά και την πρόσβαση στο pantry. Κάποιοι αποδείχθηκαν πιο τολμηροί και μαγείρεψαν μόνο σε 25 λεπτά και κάποιοι έμειναν στα αρχικά υλικά έχοντας “καεί” από την προηγούμενη φορά. Το πλεονέκτημα ήταν το δέλεαρ…. Από το Mystery Box, η Ιωάννα Μπουλόκα έφτιαξε το καλύτερο πιάτο κάτι που σήμαινε πως εκείνη θα βρίσκεται

σίγουρα στην επόμενη ομαδική δοκιμασία και δεν μαγείρεψε στο τεστ δημιουργικότητας.

Το καλύτερο πιάτο

Το τεστ δημιουργικότητας του Masterchef έβγαλε μπροστά ως τους παίκτες με τα καλύτερα πιάτα τον Μανώλη Σαρρή και την Ασημίνα Ουστάλλι που αδυνατούσε και η ίδια να πιστέψει ότι πήγε τόσο καλά. Ωστόσο ο Μανώλης Σαρρής που φαίνεται να έχει βρει ένα σταθερό ρυθμό επίδοσης στα πιάτα του ήταν εκείνος με το καλύτερο πιάτο και θα είναι ο πρώτος αρχηγός της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.

Τα τρία χειρότερα πιάτα

Στην συνέχεια οι κριτές έπρεπε να υποδείξουν τα τρία πιάτα που πέτυχαν λιγότερο. Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης και η Εύα Αμπάν ήταν οι πρώτοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ οι κριτές βρέθηκαν σε δίλημμα για το ποιος θα έπρεπε να συμπληρώσει την τριάδα.

“Έχουμε ένα πιάτο το οποίο δεν είχε φαντασία ούτε δημιουργικότητα σε ένα τεστ που το ζητούμενο είναι αυτό”, είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Θάνο. “Σπυριδούλα είχαμε δημιουργικότητα, αλλά είχαμε τεχνικά λάθη. Έχουμε αυτό στη ζυγαριά. Η πιο τίμια προσέγγιση σε αυτό είναι η εξής: Αν είχαμε να πληρώσουμε για αυτά τα δύο πιάτα, θα πληρώναμε του Θάνου και όχι της Σπυριδούλας. Είσαι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση”, κατέληξε ο κριτής, με την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη να γίνεται η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

“Εγώ ο Χάμπος και η Εύα και είμαι σίγουρη ότι θα είναι και γλυκό. Στο τελευταίο γλυκό, πάλι με τον Χάμπο, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά. Αξίζω να είμαι εκεί εγώ”, εννοώντας τον εξώστη είπε η Σπυριδούλα και συμπλήρωσε: “Δεν ευνοούνται όλοι!”

Διαβάστε ακόμα: Masterchef: Ποιος κέρδισε το σημαντικό πλεονέκτημα του Mystery Box;

Γαλήνη Τσεβά: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Σόφη από το Ντόλτσε Βίτα;

Survivor: Αποκαλύψεις για Κατερίνα Δαλάκα και Atakan!

Keywords
Τυχαία Θέματα